kaç tane çin markası var?

makine ne adamsın.hangi makineye ilgi duysam benden once davranıp ilgilenmişsin.ne diyim.helal olsun.bu motordan bi tane var istanbulda.ikinci el.yalnız biraz fiyatlı geldi bana.eger sende piyasada bulursan bi zahmet bilgilendir beni.

chang-jiang motorlarını alma olanağımız yokmu? türkiyede satışı veya getirilme olanağı yokmu? ayrıca fiyatı ne kadar? çok nostaljik ve çok hoşuma gitti. eğer türkiyede varsa kesinlikle alıcam. nolur cevaplayın. hasta oldum motorlara.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
106=1:cat: eder ..................................

arkadaşlar ben de mondial 110ft kullanmama rağmen çin malı motorlar beni bile bıktırdı artık. asya mondial gibi çok bilinenler vardı. şimdi hergün biri çıkıyor. kaç tane marka var ve bunların arkasında kimler var sizce?
ben saymaya başlıyorum. tartışmayalım sadece sırayı takip ederek yazalım lütfen.:silent:

1 mondial
2 asya motor

daha çok var ama siz devam ettirin bilinmeyenler de çıksın ortaya lütfen:wiinkk:

senin motor honda cbf twister deilmydii yaff :silent:

jinlun mudur nedir şimdi de öle bi marka çıkmış bende yeni duydum :D

1000 liranın altında scoter werio adamlar :D

Mersin İl Temsilcisi
bunlar bölünerek çoğaldığı için ben şimdi 106 derim, yazıp yollayıncaya kadar 150-200 ü bulur. net sayı söylyebilmek imkansız. samanyolu galaksisi bile kıskanmaya başlayacak yakında :p

ddh

işler acayip ilerledi ama büyük firmalar (piyasada tutunabilen markalar) TÜRKİYE de montaj yapmaya başladılar inşallah yakında motorlarıda TÜRKİYE de üretilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artık yamaha ve honda'da birer çinli.bu markalarıda ekleyelim...

sarmaşık otu gibi ekmediğin yerde bitiyorlar bir ara106ya kadar çıktıkları görülmüştür ancak kesin olarak nekadar olduklarını kestirebilmek mümkün olmadığı gibi her geçen gün yenisi çıkmaya devam ediyor allah sonumuzu hayır etsin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar