kaç tane çin markası var?

Çelik motoru nasıl unutursunuz yada ben mi atladım da göremedim...:)
Kangda var ve tabi altımda mondial kafam rahat sloganıyla mondial...aslında hepsini çok ii ezberlemiştim ama şimdi aklıma gelmio :)

ramzey ve bisanın üreticileri türk... çalıştığım firma aracılığıyla ramzeye endüstriyel ürün tasarımı ve kalıp tasarımı yapıyorum bu yüzden türk olduklarını biliyorum çinden parça alıp toplamıyolar burda... ürünleri kendileri yapıyolar.. bi motosiklet demek 150 parça demek 150 parça 150 kalıp demek bunları bitirmek büyük bi kalp haneyle en aşşağı 1 sene bu yüzden çok sıkıştıklarında çine kalıp işi veriyolar aa çinden mal almıyolar çine kalıp yaptırıyolar:..

kaç tane olduğunu bilmem ama çok tane olduğunu iyi biliyorum:cat::queen:

keeway a biniyorum ne malı olduğunu bilmiyorum macar diyorlar halis mulis çin malı her yanından belli ama hakkını yemeyeyim kulağına gitmesin beni hiç resil etmedi sağ olsun tekeri düz bassın maşallahı var :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Buda benim ÇİN işi . . . .

para kendini inkar etmezalırsan 2 milyara 5 vites çin motor 10.000km de vericek hurdacı ararsın.hiç gerek yok böle zealsun veya daha başka zımbırtılara.bekle biriktir vur gözünden motoru.(başıma geldiğinden biliyorum:salut:)

mondial e sözüm yok yarı debriaj züpper:cat:

Son düzenleme:
çinliler biniyomuki bunlara :cherry: ben çinçançon olsam binmem

bizim milletde uslanmış bizim market su taşımaya ilk asya aldı motor bozuldu verdi mondial aldı oda bozuldu sonra activaya geçdi :D :D 2 yıldır activayla su taşıyorlar damacana alet banamısın demiyor

bizim milletde bu var ille kazık yiyicek kazık yiyicek akıllanıcak şimdi amrkete gidiyorum adam yılların motorcusu olmuş sanki çin malı alınır mı yaw diyor :D :D

merhaba... bu motorun markasını bilen var mı? yardımcı oluabilirseniz sevinirim...

xxxxxxj.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------

xxxxxxj.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Böyle tarihi geçmiş konular neden forumdan silinmez anlamıyorum ? Yeni üye olan arkadaşlar çoğu zaman bu konulara yazıp sorularına cevap bulmaya çalışıyorlar oysa kimse girip bakmıyor bile.

Resimdeki motor Superlight falan değil, motor bloğu kocaman ve tipi de benzemiyor. Bu büyük ihitmalle 250 cc veya üstü birşey.

ben de markasını anlayamadım.... motor almak istiyorum, bu resmi tesadüf gördüm, eski bir ilandı ben de bunun gibi bir motor istiyorum, yan tarafında modeli ya da markası yazıyor ama cözemedim... bu da cin motoru...

bu-moto bun böyle jantları olan bi modeli vardı belki de onun malıdır :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar