Teşekkürler
Olay bitmiştir..
Ama bana bu abartılıyor gibi geliyor bu da ülke ekonomisine ve bizim bütçelerimize yük değilmidir.Ben ce olması gereken en az 5bin gibidir diye dü
şünüyorum..
Teşekkürler
Olay bitmiştir..
MOTUL marka yağ koymak istiyorum motoruma. Ne dersiniz? Sadece motosiklet yağı üretiyor. Yani uzman bir marka motosiklet konusunda. Ne dersiniz?
ylmzzz dostum mobil ve castrol varken neden motul...:silent:
ben senin yerinde olsam ikisinden şaşmazdım...aralarında çok fazla fark olmasa gerek...:wiinkk:
beyler 14750 deyim...yağ değişimi için gittim servisime...Mobil 10w 40 konuldu...önceki yağ farklı bi sınıftı galiba...bu daha ince bir yağ...bilgisi olan varmı...
beyler 14750 deyim...yağ değişimi için gittim servisime...Mobil 10w 40 konuldu...önceki yağ farklı bi sınıftı galiba...bu daha ince bir yağ...bilgisi olan varmı...
Extra 4 t mi.... Eğer öyleyse iyi seçim..... Tebrik etmek lazım... :cat::cat::cat:
abi 10-40 yada 15-40 kullanılıyor.iyi olmuş yani
aynen öle :cat:...M-EXTRA 4T 10W40 GSP diyor...fiyatıda 17 gayme...halbuki piyasadan alsak daha ucuzdur...tebrik derken neyi kasttetin...daha kalın koysaydı kötümü olurdu...çünkü bundan önceki 15 40 dı galiba...ince yağ iyidir yani dimi ...
peki 1 litre konuldu...normalde yağ oranı 1.25 litre değilmidir sence...