LUBEX 4T 10W-40W MOTOSİKLET YAĞI kullanın. Bana dua edeceksiniz. Hangi marka motorunuz olursa olsun. Boşverin siz usta geçinenlere. Tecrübe konuşuyor. Ben bizim sanayiden yeni tarihlisini 10 tl'ye alıyorum. 2000 km'de bir değiştiriyorum. Daha yağın rengi bile değişmemiş oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
LUBEX 4T 10W-40W MOTOSİKLET YAĞI kullanın. Bana dua edeceksiniz. Hangi marka motorunuz olursa olsun. Boşverin siz usta geçinenlere. Tecrübe konuşuyor. Ben bizim sanayiden yeni tarihlisini 10 tl'ye alıyorum. 2000 km'de bir değiştiriyorum. Daha yağın rengi bile değişmemiş oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------
http://urun.gittigidiyor.com/otomob...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0 LUBEX 4T 10W-40W MOTOSİKLET YAĞI kullanın. Bana dua edeceksiniz. Hangi marka motorunuz olursa olsun. Boşverin siz usta geçinenlere. Tecrübe konuşuyor. Ben bizim sanayiden yeni tarihlisini 10 tl'ye alıyorum. 2000 km'de bir değiştiriyorum. Daha yağın rengi bile değişmemiş oluyor.