2017 ekim ayında 24k'da aldım, 2019 31 ocak'ta 40k'da sattım.2012 modeldi hiçbir sıkıntısı yoktu. alan arkadaştan da herhangi bir geri dönüş olmadı. tekrar nc'ye geçme isteğim olmasa satmazdım, uzun yıllar kullanırdım.
"kimden" alacağın çok önemli. önce sahibinin "tipine" bak, sonra motoru incele. cbr250,r25 vs gibi ucuz ama racing görünümlü motorlar kolay ulaşılabilirliği sayesinde serserilerin, karı-kız tavlama amacında olanların, apaçilerin çok sık bindiği motorlardır. birkaç motora baktıktan sonra dediğimi anlayacaksın zaten.
ha bir de şu "krank kırıyo" mevzusu var. bu da "tiple" alakalı. 250 cc, tek silindirli motorla sürekli red-line yaparsan, sürekli 160-170 yapmaya çalışırsan o motor krank kırar; ne kadar ekmek o kadar köfte. 2 gün boyunca tek 250 cc'nin benim motor olduğu bir grupla gezi yaptık çanakkale taraflarında ; hayabusalar, gs'ler vs.. sürekli 130-140 bandından gitmek zorunda kaldım ve gezi dönüşü yağ değişiminde bir çay bardağı kadar yağ eksilttiğini gördüm. Motor çok zorlamaya gelmiyor ama istanbul şehir içi ideal bir motordur. uzun yola da gider ama dediğim gibi çok zorlamadan 110-120 bandı tam idealdir.
nc'yi satıp düşük cc'ye geçecek olsam yine alacağım motordur kendisi.