Bende ne süzgeç ne filtre var sanırsam motor cbr125rYağ filtresiz(süzgeçli) motorsa 3000 km.
Sendeki süzgeç debriyaj kapağının içindedir.Bende ne süzgeç ne filtre var sanırsam motor cbr125r
Onu biliyorum ama internette bulamadığım için değiştirmeme gerek yok diye düşünüyordum. 2-3 Değişimde bir çıkartıp balata spreyiyle temizliyorum tortu vs. olmuyor.Sendeki süzgeç debriyaj kapağının içindedir.
Dikdörtgen bir parça olması lazım, cg veya cup modelleri ile uyumlu olabilir. Ben şahsen bı filtrelerin değişmesini gereksiz buluyorum, sadece benzin veya balata spreyi ile yıkamak yeterli olacaktır.Onu biliyorum ama internette bulamadığım için değiştirmeme gerek yok diye düşünüyordum. 2-3 Değişimde bir çıkartıp balata spreyiyle temizliyorum tortu vs. olmuyor.
Sunuyor sunmasınada yüksek sıkıştırmalı motosikletlerde uzun süre kullanmak iyi değildir.Değişiyor hocam mesela triumph modellerinin çoğu geniş bakım aralığı sunuyor 15-20K km gibi büyük rakamlar KTM de 7-8K gibi daha alt seviye motorlar 3-5K civarı benim motorun kitapçığı 5K diyor her 5K da bakıma götürüyorum motul 7100 kırmızımsı pembemsi yağ konuluyor ve 5K km de hiç yağ eskimiyor ilk konduğu gibi sizin kullanış tarzınızinda etkisi var diğer arkadaşlarimda bakımdan 1-2 hafta sonra yağ kapkara oluyor
Kardeş sen numara mı yapıyorsun? Serviste zincirini değiştirmediler diye konu açıp intihar etmekten bahsedip şimdi yok Triumph yok KTM şu aralıktadır diye bahsediyorsun ulan ben zincir baklamın kaç olduğunu ve nasıl değiştireceğimi biliyorum ama KTM bakım aralığını bilmiyorum ayrıyetten 5Binde yağın nasıl kararmıyorDeğişiyor hocam mesela triumph modellerinin çoğu geniş bakım aralığı sunuyor 15-20K km gibi büyük rakamlar KTM de 7-8K gibi daha alt seviye motorlar 3-5K civarı benim motorun kitapçığı 5K diyor her 5K da bakıma götürüyorum motul 7100 kırmızımsı pembemsi yağ konuluyor ve 5K km de hiç yağ eskimiyor ilk konduğu gibi sizin kullanış tarzınızinda etkisi var diğer arkadaşlarimda bakımdan 1-2 hafta sonra yağ kapkara oluyor
Ben uzun süredir motosiklet kullanıyorum ve burdaki çoğu kişiden çok tecrübem vardır 1 yıldırda ileri sürüş eğitimi alıyorum güvenli sürüşü destekliyorum psikolojik rahatsızlığımdan dolayı bu tarz olaylar ile karşılaşınca insanlarda aklımı kurcaladigi zaman böyle oluyor bildiğim şeyleri unutuyorum psikolojik rahatsızlıklar şımarıklik değildirKardeş sen numara mı yapıyorsun? Serviste zincirini değiştirmediler diye konu açıp intihar etmekten bahsedip şimdi yok Triumph yok KTM şu aralıktadır diye bahsediyorsun ulan ben zincir baklamın kaç olduğunu ve nasıl değiştireceğimi biliyorum ama KTM bakım aralığını bilmiyorum ayrıyetten 5Binde yağın nasıl kararmıyor. Zincirin kararması kartelde ki pisliğe vs. de bağlı olabiliyor kararması çok bir şey ifade etmez.
Bu mesajından sonra seni Allah'a havale ediyorum.Ben uzun süredir motosiklet kullanıyorum ve burdaki çoğu kişiden çok tecrübem vardır 1 yıldırda ileri sürüş eğitimi alıyorum
Yanlış bişeymi dedimBu mesajından sonra seni Allah'a havale ediyorum.
Yeni sentetik yağlar teknoloji ile çok uzun ömürlü. Bazı araçlarda 30 hatta bir kamyon için 60bin mi ne görmüştüm.Ben 3binde değiştiriyorum.
Benim arkadaş 10binde değiştircem diyodu.
Siz kaç binde değiştiriyorsununz ...