1000 km de bir degiştiriyorum. kontrol ederken yagın cok karardıgını görürsem yada ihtiyac duyarsam daha erkende degistirdigim oluyor.ama asla 1000 km yi gecirmedm
Kawasaki, Suzuki, Yamaha, ve Honda yetkili servisleri, motorlarin garanti kapsaminda kalmasi icin spor motorlarinda ilk yag degisimini 1000 Km bundan sonraki yag degisimini mineral yaglarda her 5000 km olarak istiyor.
Ilk yag degisiminde sentetik kullanmak iyi degildir ama 2. veya 3. yag degisiminde sonra sentetik yag kullanilmaya baslandiginda, yagin her 8000 km de degismesi garantiyi bozmuyor.
Yani zorlanmadan kullanilan spor motorlarda rodajdan sonra mineral yagda 5000 sentetik yagda 8000 km, filtre dahil degistirilmeli.
Bizim laboratuar analizine gonderdigimiz yaglar mineralde yaklasik 7000 km sentetikte ise yaklasik 16000 km ye kadar yagda bozulma gostermemistir.
dogru olabilir fakat neden ben kendi mtoorumda sentetik olan castrol 15w40 yagın 2000 km de degiştirdiğimde bayabi bariz şekilde bozulma vardıki motorda hissttirmeye başlamıstı.. herkezin kendi bilice iş fakat benden tavsiye racing makinalarda 5.000 km yi geçirmeyin ufak cc makinalardada 2.000 geçirmeyin hem sizin güvenliğiniz hemde motorun saglıgı için önemli die düşünüyorum.
Tabii ki herkezin kendi bilecegi is ama biraz gereksiz masraf olabiliyo. Yaga bakipta yagin durumu rengine gore felan anlasilmaz, ancak laboratuar analizi ile yagin durumu anlasilir. Bozulan yag kendini dusuk yag basinci veya motorda olan tahribatla belli eder. Motor hasar gormediyse, icini acip bakmadan anlasilmasi mumkun degildir.
Kendini hissettirmeye basliyo dediginiz eger debriyaj/vites alakali ise baska tur yag kullanmanizi tavsiye ederim.