Kabul Ederseniz Bende Aranizdayim

Merhaba Arkadaşlar Aydin'dan Cemal Ben. Doğan Haber Ajansi Aydin Muhabiriyim.
Motosikletle Aram Fazla Iyi Değildir Fakat Sitenize üye Olmamin Sebebi Hafta Sonu Aqua Centerda Gördüğüm Güzel Bir Dostuk çevresidir. Gerçekten Ben Sizde Bunu Gördüm. Umarim Her Zaman Bu Dostluğunuzun Sürmesini Dilerim. Benide Araniza Kabul Ederseniz Sevinirim. :)

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin Cemal :rendeer:
Tabi ki aramıza kabul ederiz,o nasıl söz...
Bu tutkuya gönül vermiş,ya da vermeyi düşünen herkese bolca yerimiz mevcut.Grubumuza göstermiş olduğun yakınlık ve güzel düşüncelerinden ötürü teşekkürler:cat:

Cemal arkadaşımız,pazar günü yaptığımız Aqua Center - Kuşadası gezimizde bizim fotoğraflarımızı çekti,videolarımızı aldı ve bizimle röportaj yaptı.Kısmet olursa,kanallar ve gazetelerde görebilirsiniz...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Senle tanışmıştık....Ama hatırlamassın....

Tabiki ne demek.... Hoşgeldin.....:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
M£RHABA :) Kalıcı Ve Katılımcı Olmanız Dileği İleee :cat: :)

111111111111st4.gif

hoşgeldiniz :rendeer: tekeriniz hep düz bassın pardon ne tekeri haberleriniz hep reyting alsın :queen:

aramıza hoş geldin bir yıla kalmaz sende bir motor alır haberlere daha hızlı ulaşırsın hatta haber atlatırsın tüm türkiyeye dahada kötüsü biz sürekli yollardayız sana yollardan haber geçeriz kimsede olmayan resimler sende olur ve sende umarım türkiyenin bir numaralı gazetecisi olursun tekrar hoş geldin

Hoşgelin aramıza:rendeer:
Emin ol bi sonraki açacagın başlık marka ve model kıyaslamalarına olacak:cherry:

Cemal umarım burada iyi vakit geçirirsin,Kuşadasında bize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Teşekkür ederiz

aramıza hoş geldin motorunun olması şart deyil butün motorcu dostlarının aramızda yeri vardır sefa geldin saygılar:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar