Kabul Ederseniz Bende Aranizdayim

cemal, kuşadasına halleyciler gelmiş ihbarı nerden geldi ya, yoksa sadece bi dil sürçmesimiydi, (yanlış anlaşılmasın bu soruyu soran cemal değildi ilk başta bizi arayan biri bu şekilde sordu),

-buraya halleyciler gelmiş sizmisiniz,
-haley falan yok , motorcularımı soruyosun,
-hee o da olur. :mrgreen:

yolda gelirken halley yediğimizimi görmüşler, haftayada biskremciler gelecekmiş :queen:

KUŞADASINA MAGAZİN ÇEKİMİNE GELDİĞİMİ BİLEN BİRİ SİZ GELDİĞİNİZDE ORADAYMIŞ VE NUMARAMI BULUP ARADI BENİ AMA BANA HALLEYCİLER DENMEDİ :) SADECE MOTORLU BİR GRUP GELDİ DEDİLER İLGİNİ ÇEKERSE HABER YAPARSIN DEDİ. BENDE DEĞERLENDİRMEK İSTEDİM VE GELDİM. BİZİM İSTEĞİMİZ ÜZERİNE ORADA SİZİ ARAYAN AQUA PARK GÖREVLİSİNİN DEYİMİ HALLEYCİLER OLDU :):):)

Cemal buraya girmenin bir bedeli var tüm üyelerin fotoğraflarını tek tek tek çekeceksin kardeşş:) tuncer kaç üyesi var bu sitenin yaa:)

DOSTUM AYIP ETTİN TABİKİ ÇEKERİM. AMA BENİMDE SENDEN BİR İSTEĞİM VAR 40 BİN ÜYEYİ YANIMA GETİRECEKSİN....:cherry::cherry:

Son düzenleme:
hoşgeldin adaşım bu virüs kanına bir girdimi artık sende bizden sayılırsın..kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle hoşca kal

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar