Kabul Ederseniz Bende Aranizdayim

welc01bv4.gif

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HOŞGELDİN::hosgeldi::tutkuy::

hoşgeldiniz cemal bey
mt üyeleri sımsıkı bağlıdır birbirine
ve inanılmaz eğlenirlerr...
aqua center o enerjinin bir kısmıydı sadece:queen:

benlede tanışmıştı objektifin, hani röportaj yaparken el sallamaya çalıştıp aileme, okul arkadaşlarıma, iş arkadaşlarıma, akrabalarıma slm söölemeye çalıştım ya o bendim :cherry:
sayende hayatımda ilk defa dün ve bugün gazete alıyorum çıkacaz diye:queen:

hoşgeldin

aramıza hoşgeldin motorlarla aran olmasada olur nasılsa bu siteye uye oldunya biz senın motorla aranı düzeltiriz :p
iki eski aşık gibi olursunuz yakında senıde motor ustunde görürler artık

Bi şekilde bulaştın motora:).Yarın öbür gün,"hangi motoru almalıyım?" diye başlık atarsan hiç şaşırmam.Hoşgeldin.

Cemal buraya girmenin bir bedeli var tüm üyelerin fotoğraflarını tek tek tek çekeceksin kardeşş:) tuncer kaç üyesi var bu sitenin yaa:)

ARAMIZA HOSGELDIN SENDE BIZDEN SAYILIRSIN MOTORUN VAR YOK ONEMLI DEIL(nası olsa 3-5aya kalmaz alırsın) AQUADA BIZE GOSTERDIĞIN YAKINLIKTAN VE SAMIMIYETTEN DOLAYI TESEKKURLER...

hoş geldinnnn.

bir dahaki sefere önceden haber ver de makyaj , bakım felan yapalım. karizma dağıldı benim :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoş geldin neşeli sohbetler ama bu site sade izmir degil resim cekmeye başladınmı kac il var ben en son 84 hatırlıyorum yanliş olabılır :mrgreen:

Merhaba Arkadaşlar Aydin'dan Cemal Ben. Doğan Haber Ajansi Aydin Muhabiriyim.
Motosikletle Aram Fazla Iyi Değildir Fakat Sitenize üye Olmamin Sebebi Hafta Sonu Aqua Centerda Gördüğüm Güzel Bir Dostuk çevresidir. Gerçekten Ben Sizde Bunu Gördüm. Umarim Her Zaman Bu Dostluğunuzun Sürmesini Dilerim. Benide Araniza Kabul Ederseniz Sevinirim. :)

Hoşgeldin Sizi aramızda gormek çok guzel Bu siteye bende yeni uye oldum ve yeni bir motor surucusuyum ve sizinde soyledıgınız gıbı cok guzel dostluk cevresı var ehliyetimi aldıgım gıbı bır suru aktiviteye katılmak ıstıyorum Ama tek sorunumuz alkollu ve saygısız suruculer ve ulkemızde motor kulturu olmaması motor kullanıcılarının serserı,hız duskunu ve trafıkte fazlalık olarak gorulmesı Ama sizin gibi gazetecı,yazar ve televizyon programcılarının yapacagı yazılar ve programlar ıle bu kazaların (cinayetlerin)onune gecersek cahil saygısız bir surucuye bile motorun ustunde bir hayat oldugunu fark ettirebilirsek ne mutlu bize

Arkadaslar Ozellikle Cemal Arkadasim Bununla Ilgili Bi Link Verme Sansin Varmi???

cemal, kuşadasına halleyciler gelmiş ihbarı nerden geldi ya, yoksa sadece bi dil sürçmesimiydi, (yanlış anlaşılmasın bu soruyu soran cemal değildi ilk başta bizi arayan biri bu şekilde sordu),

-buraya halleyciler gelmiş sizmisiniz,
-haley falan yok , motorcularımı soruyosun,
-hee o da olur. :mrgreen:

yolda gelirken halley yediğimizimi görmüşler, haftayada biskremciler gelecekmiş :queen:

Son düzenleme:
bi gün de birisi bana demişti "murat abi senin motor halley mi" diye bende o çok bilinen lafı etmiştim "yok güzelim çokoprens" çocuk dumur dumur bakmıştı bana anlamsızca. aklıma geldi sayenda karmacoma eywallah

hoş geldin hocam
yollarda görüşürüzemeyiz. haa motoru yok bocaladım. neyse hoş geldin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar