kablo tv

GKN

bişi dicem kimseye sölemeyin
2 sen önce kablonetten adsl ye geçerken kablolu tv söleşmemi iptal ettirdim
haala yayını kesmediler:queen:

kablo tv kullanan varmı yada bi bilgisi olan bana gayet cazip geldi almayı düşünüyorum en önemliside discovery var ayda 7 ytl bana çok uygun geldi.:rendeer:

kablo tv nedir.

"Çok kanallı eğlence"
KabloTV, dijital veya analog yayın yapan çok sayıda yerli ve yabancı televizyon ve radyo kanalını ve interaktif sistemleri tek bir merkezde toplayarak, müşteri alıcılarının algılayabileceği şekilde modüle edilmesi sonrasında, fiberoptik ve koaksiyel kablo şebekeleri üzerinden yüksek görüntü ve ses kalitesinde evinize getiren çok kanallı bir TV sistemidir.

http://turksatkablo.net/nedir-kablo-tv.html

kanka KABLO TV sahabı olman için apartımanda herkesi bağlaman lazım...tek ev olarak başvursan bile sallamazlar...bir limit var...kaç bilmiyom ama...yani her canı isteyen kablo tv alamaz emin ol...:p

d smartdada aninal planet ve dıscovery var...bence uydu sisteminden şaşma...tek montajla olay biter...kablodaq sık sık arızalanma...kanalların birbirine karışması istikrarsız bir ortam kablo tv...tavsiye etmem...

http://www.dsmart.com.tr/DsmartChannelList.aspx

d smart 15 ve 16.kanallara bak...:cat:

konuyla alakasız bir mesajdır dikkate almayınız...

akıl ve para bir araya gelecek...ateş su tahta gibi...kıvılcımlanmalar civcivlenmeler başlamış bilem...:bounce:

Bu yıl sayısal yayın başlıyor.
Anten yok kablo yok.
Yüzlerce kanal.
Ve çok net.

kanka KABLO TV sahabı olman için apartımanda herkesi bağlaman lazım...tek ev olarak başvursan bile sallamazlar...bir limit var...kaç bilmiyom ama...yani her canı isteyen kablo tv alamaz emin ol...:p

d smartdada aninal planet ve dıscovery var...bence uydu sisteminden şaşma...tek montajla olay biter...kablodaq sık sık arızalanma...kanalların birbirine karışması istikrarsız bir ortam kablo tv...tavsiye etmem...

http://www.dsmart.com.tr/DsmartChannelList.aspx

d smart 15 ve 16.kanallara bak...:cat:

konuyla alakasız bir mesajdır dikkate almayınız...

akıl ve para bir araya gelecek...ateş su tahta gibi...kıvılcımlanmalar civcivlenmeler başlamış bilem...:bounce:

amca d smart mt distribütörlüğünü mü aldın sen yoksa d smart recivera çok para istiyo onuda araşatırdım çinden 5 para etmeyen dandik reciver ları getimişler millete kakalıyolar. tabi daha aklıma yatan bişey iyice araştırıp sonuca ulaşayım belki babam bu ve gkn gibi bişeyler düşer banada:p

ulen nazar değdirttiniz ha... kablo bugün kopmuş, sabahtan beri yokmuş burada. :mrgreen::queen:
az önce annem söyledi :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tv seyretmek için pahalı düzeneklere para vermeyin.
Tüm dünya sayısal yayın sistemine geçiyor artık.
Yakında Türkiye'de de başlar sanıyorum.

Kablo Tv zaten tarih olmak üzere...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Gültekin abi normal bir anten cihazı düşün, bununlan havadaki yayını kapıon tv ye atıon bu kadar :p

Eski tip anten gibi uydu yok kablo yok.

Gelişmişi ama.

2009 a kadar bitcek diolar 1,2 milyar avro gibi rakama mal olcakmış.

ulen kablolu tv imis cartmis curtmus,eskiden kablolu tv'mi vardi ?? atalarimiz kablolu tv'mi izliyodu
bosverin bizde izlemeyelim,zaten bosuna masraf :)

Aynı cep telefonu sinyallerini aldığımız gibi.
Eski tv lerimizin scart yada anten girişine takacağımız küçücük kutularla sinyali alıp seyredeceğiz.Görünür bir antene ihtiyaç yok.
Yanlış bilmiyorsam HD LCD TELEVİZYON diye anılan tvler bu yayınları direk alabilecek özellikte.

Aynı cep telefonu sinyallerini aldığımız gibi.
Eski tv lerimizin scart yada anten girişine takacağımız küçücük kutularla sinyali alıp seyredeceğiz.Görünür bir antene ihtiyaç yok.
Yanlış bilmiyorsam HD LCD TELEVİZYON diye anılan tvler bu yayınları direk alabilecek özellikte.

peki ihtiyar bizim edirnede trakya üniversitesini ofraya gidiosun notebook ile oturuyosun cafeye direk internete bağlanıyo aynı bu dediğin sinyal gibi acayip bişey ethernet kartı olması yeterli bunun hakkında bi bilgin varmı:silent::rendeer:

http://cgi.ebay.de/2309-Geniatech-D...ryZ85390QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

bundan var bende. yayın alamadım.
başka forumlarda trt var diyorlar ama, ben beceremedim sanırım.

82w22yp.jpg

dvbt zımbırtısı.
olcay ve ihtiyar abinin söylediği sistem de bu sanırım.

almanyada çalışıyor. orada bu tür tv yayınları var.
takıyorsun pc'ye, tv izliyor, radyo dinliyor, kayıt yapabiliyorsun.
ama istanbulda çalıştıramadım.

vista kullanmıyorum. belki ondandır.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar