kabak çekirdeği yerken birden ağızda acılık ?

arkadaşlar bazen kabak çekirdeği(ay çekirdeği) yerken bi anda ağızda tarifsiz iğrenç bi tat oluyo Tabi bu tadı ısırdıktan sonra aldığımız için içinde kurt.mu vardı? Yoksa kuru.mu ? bunu bi görsel olarak tehsiş edemiyoruz. Sebebini bilen Varmı ?

Motosikleti
SuZan
bır çekirdeğin içinden bir kurt cıkmasından daha kötü olan tek şey yarım kurt çıkmasıdır...

Kabak çekirdeğinin sivri tarafı hafifçe açılmış ve koyu renkte ise bu çekirdek acıdır. Çekirdeği açıp içini çıkarınca sadece koyu renkli bölümünün acı olduğunu görürsünüz. Karanlıkta bunu ancak acıyı tadınca fark edersiniz ama bu tür ucu kendiliğinden açılmış ve koyu renkli çekirdekleri yemezseniz sıkıntı yoktur.

Kabak çekirdeğinin sivri tarafı hafifçe açılmış ve koyu renkte ise bu çekirdek acıdır. Çekirdeği açıp içini çıkarınca sadece koyu renkli bölümünün acı olduğunu görürsünüz. Karanlıkta bunu ancak acıyı tadınca fark edersiniz ama bu tür ucu kendiliğinden açılmış ve koyu renkli çekirdekleri yemezseniz sıkıntı yoktur.

teşekkür ederim bilgi için inan hiçbiryerde bu konu ile ilgili bir Şey bulamadım ama mt forum üyeleri o kadar ilgililerki burada Her türlü soruya Cevap bulabileceğimizide öğrendim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kabak çekirdeğiyle ay çekirdeğini aynı şey mi

Bazen 1 paket kabak çekirdeğini yersin. Ağzının tadı gelir, böyle tuzlu tuzlu. Tam dersin ki bu tat bana yeter. Son bir çekirdek daha atarsın ağzına, o çekirdek acıdır. İşte hayatta en pişman olacağın şeylerden biridir o son çekirdeği yemek :D

ecu kontrolü gerek yakıt hava karışım ayarı birden bozuldu mu böyle olur :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar