K o r @ y-piyanist_irf-F54 Adapazarı-Eşme çıkarması...

meziti bilirmisin????
benim ybr ikimizi pendik göztepe-göztepe pendik yaptırdı...
çok iddialı olmamalı bence....:p:cat:

koray aman arkadaşım sen ne yapıyorsun? mete abey senin motora binsin ybr 2 ye ayrılmassa bende bikini giyerim:queen:

sana bikini giydirmek için yaparız be ganga ama senin giymeye hevesin varsa bizi bekleme valla...:queen: bikini giymek için demek yıllardır bizi bekliyordun...:p

meziti bilirmisin????
benim ybr ikimizi pendik göztepe-göztepe pendik yaptırdı...
çok iddialı olmamalı bence....:p:cat:

Mezit Allahın gücüne gitmesin insan dışında herşeye benziyor valla abi...:pybr onu taşıdıysa tamamdır her yola gider...

F54

aga istersen tanga lı bikini giyerim ama olan koray ın motoruna olur sonra pisixi alır haberin olsun kalırsın yaya :mrgreen:

sana bikini giydirmek için yaparız be ganga ama senin giymeye hevesin varsa bizi bekleme valla...:queen: bikini giymek için demek yıllardır bizi bekliyordun...:p

Mezit Allahın gücüne gitmesin insan dışında herşeye benziyor valla abi...:pybr onu taşıdıysa tamamdır her yola gider...

öyle deme Mete...

biraz düşününce yada kendini accık zorlayınca yakışıklı bile sayılır...:pl::queen::cat::rendeer::rendeer:

habira cevap hakkı doğuyor kendisine ama yok ortalarda....

bu arada YBR sağlamdı gerçekten..senle deneyemedik ama...neyse...(son anda yırtmışız:p)

koray aman arkadaşım sen ne yapıyorsun? mete abey senin motora binsin ybr 2 ye ayrılmassa bende bikini giyerim:queen:

yok yaw bende yazdıktan sonra farkettim .. hemen garanti belgesine baktım.. 160 kg dan fazla yük koymayın diyo.. banstar 800 kg :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Vay be ne güzel gezi olmuş,şu ehliyet işini yetiştiremedik ki İzmit'te ki abilerimizle tanışalım,gezelim :pr:

ya şu en son uğradıgınız Ahmet abinin masasındaki motorsikletleri farkedin stikerını nereden temin edebilirm istanbul avr. bölgesinde ?

F54

banstar 142 kg sende nerden baksan 75 etti sana 220 civarı sonra yaya kalırsın bana bikini giydireyim derken sakın böyle yetenek denemeleri denemeyin sonuç 3 hayır la yollar servis sizi:queen:

aga istersen tanga lı bikini giyerim ama olan koray ın motoruna olur sonra pisixi alır haberin olsun kalırsın yaya :mrgreen:

piciksim feda olsun size... koraya alıırız bi 3 teker bisiklet...gezinir dolanır İzmit gar çevresindeki parklarda hacı...ybr zaten bisiklet gibi...farkedne bişey yok...:queen:

öyle deme Mete...

biraz düşününce yada kendini accık zorlayınca yakışıklı bile sayılır...:pl::queen::cat::rendeer::rendeer:

habira cevap hakkı doğuyor kendisine ama yok ortalarda....

bu arada YBR sağlamdı gerçekten..senle deneyemedik ama...neyse...(son anda yırtmışız:p)

abi yüz güzel...ama aşağısı korkunç...çoluk çocuk korkar o kadar ürkütücü yani...:p ybr bana göre değil abi inan...kimseye yakıştırmıyorum artık...pisiks sahabısı olunca böyle oluyo insan biraz .ötü başı oynuyor geldiği yeri unutuyor...:p

yok yaw bende yazdıktan sonra farkettim .. hemen garanti belgesine baktım.. 160 kg dan fazla yük koymayın diyo.. banstar 800 kg :queen:

beni zaten her motor taşıyamaz balım...:p çap yok yeberede çapsız...:mrgreen:

Fatik kilom her mesajda artıyor...142...800..bi orta yol bulak hacı...:p

Vay be ne güzel gezi olmuş,şu ehliyet işini yetiştiremedik ki İzmit'te ki abilerimizle tanışalım,gezelim :pr:

inşallah en kısa zamanda halledersin.. her zaman bekleriz.. izmitte potansiyel var..

ya şu en son uğradıgınız Ahmet abinin masasındaki motorsikletleri farkedin stikerını nereden temin edebilirm istanbul avr. bölgesinde ?

ben bugün elcik ısıtma aldım feyizoglundan hediye olarak sticer ve anahtarlık geldi..muhtemelen bu tip mağazalarda bulabilirsin

banstar 142 kg sende nerden baksan 75 etti sana 220 civarı sonra yaya kalırsın bana bikini giydireyim derken sakın böyle yetenek denemeleri denemeyin sonuç 3 hayır la yollar servis sizi:queen:

yok kanki bindirirmiyim yahu.. motor sonra 30 yıl yaşlanacak..yamaha yetkilileri japonyadan gelip motoru altımdan alacak ..walla hiç gelemem böle şeylere.. kusura bakma köftestar hakkını kaybettin..benim sonumda ferrariye tüp takan türk gibim olacak..sonra adamın altından firma arabayı çekti ya :queen:

F54

zaten ybr ye mok atıp duruyor yok ince yok bisiklet ama bak balık yemeye götürdü :cherry:senin o çok sevdiğin honda nerde hiç göremedik yani garaj motoru mübarek istanbuldan dışarı çıkamaz ki:queen:

zaten ybr ye mok atıp duruyor yok ince yok bisiklet ama bak balık yemeye götürdü :cherry:senin o çok sevdiğin honda nerde hiç göremedik yani garaj motoru mübarek istanbuldan dışarı çıkamaz ki:queen:

irfan abi yan çantaları boşa mı taktı.. 3 er litre castrol 10*40 var :queen:

in

yok kanki bindirirmiyim yahu.. motor sonra 30 yıl yaşlanacak..yamaha yetkilileri japonyadan gelip motoru altımdan alacak ..walla hiç gelemem böle şeylere.. kusura bakma köftestar hakkını kaybettin..benim sonumda ferrariye tüp takan türk gibim olacak..sonra adamın altından firma arabayı çekti ya :queen:

pis sekreter herif motorünü kirletmedim mi ..:queen:işte deili...

alın işte yeberenizin bisikletden bozma halleri...:p nerde apaçi varsa hepsi yebereci nedense...:p Ebubkeirde öle biraz...üçüzünüzün motoru bir motor etmez valla...:queen:

koray fatih abilerim elinize sağlık çok güzel bir gezi toplantı ziyafet olmuş hamsileri götürmüşsünüz hani bize :p

F54

irfan abi yan çantaları boşa mı taktı.. 3 er litre castrol 10*40 var :queen:
cbf e çamur atma allahı var motor sağlam baksana mete abey gibi adamı 72000 km taşıdı ama mübarek dizel kamyonlar gibi 10 numara yağ bile koysan gider sen ne sandın cbf i:queen:

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

koray fatih abilerim elinize sağlık çok güzel bir gezi toplantı ziyafet olmuş hamsileri götürmüşsünüz hani bize :p
gel fatihim bırak antalya apache lerinle takılmayı gel karadeniz uşakları sana en kral hamsiyi ızgara yapsın takıl bize hayatını yaşa.....

cbf e çamur atma allahı var motor sağlam baksana mete abey gibi adamı 72000 km taşıdı ama mübarek dizel kamyonlar gibi 10 numara yağ bile koysan gider sen ne sandın cbf i:queen:

doğru bindi ama 20 kere rektefiye yaptı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar