K&n Hava filtresi aldım 120 tl ye iyi kaar ettim

kaar ne lan, türkçenin anasını ağlatmışsın resmen. seni türk dil kurumu binasının önünde canlı yayında kırbaçlamak istiyorum.

Motosikleti
D400
arkadaş başka bir konuda engellı oldugumu söylemişti.

bende engellemek ıstıyorum ancak actıgı konuları ve yazdıklarını görüp halime şükrediyorum

arkadaş başka bir konuda engellı oldugumu söylemişti.

bende engellemek ıstıyorum ancak actıgı konuları ve yazdıklarını görüp halime şükrediyorum

bunu Atatürk kültür merkezi önündeki direğe halatla bağlayıp, tdk sözlük ve 12 ciltlik büyük boy meydan larousse ansiklopedi ile kafasına vura vura aydınlatmak lazım.

kafasının üstünde hâle belirene kadar darp edeceksin.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
K&N bana hala mantikli gelmiyor, yazdigim sebeplerden dolayi.

HUN'un bahsettigi sey "cold air intake" denen nane galiba. Hani boruyla hava girisini motordan uzaga (genelde tampon civari) tasiyorlar ya. Peformansli araba ve motosikletlerin tumunde kendilinden olan sey. Bambaska bir konu.

HUN

Haşmet dediğim gibi filtreye serin hava girişi saglayamazsan açık filtre performans tan çok aracı yigar.cold intake kit dediğimizde bizim evde yapamadığımız motorun içindeki boşluğa göre alüminyum boruların araca göre bükülüp filtrenin ısınan ekipmanlardan uzaklaşıp serin hava ile dolmasidir . Bunu saglarsan illaki bir performans artışı sağlanıyor.yazilimla ateşleme ile desteklersen çok daha fazla perf.saglar. kutu içi bu dediklerimiz sağlamayacağı için sadece, cotton malzemeden ve yıkanıp tekrar kullanılabilir olduğu için uzun ömürlü olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

Ha Ferrari tarzı ss otomobiller zaten performans amaçlı olduğu için mühendisi onu soğutmak için zaten doğru yol hattını tasarlamistir.ben araclarimda 250.000 km den fazladır kullanıyorum açık filtrenin bı zararını görmedim .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler boru moru konu nerelere geldi :D

alüminyum boru felan

BwSmKyTIIAAA99l.jpg

Henüz filtreyi takmadım sağolsun kartaldaki beneli trk kullanan kıymetli abimiz yardımcı olucak ilk yağlama konusunda

hemen birbirinize giriyorsunuz arkadaşlar ben bilgi paylaşımı için yazdım hemen kavga dövüş az dingin olun

Şimdi benden görüp kıskanıp kaç kişi kn filtre aldı yazsın bakalım

seni ve su motorunu bır tanısam vay halıne.
gıcık abs lı ınsan .

https://i.imgyukle.com/2019/06/14/kgeJeh.jpg

Xmax için yağlı hava filtresi alacaktım sahibindene bakayım dedim birde ne göreyim adam 175 tl yazdım fabrikada ortacı olduğumu söyleyip duygu sömrüsü yaptım ve 120 tl ye bu filtreyi aldım

Şİmdi xmax çok güçlü olucak bakalım yetişebilecekmisiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------

şİMDİ asıl soruya gelelim Clean kit nasıl ucuza alabilirm?

300 tl gibi hayli pahalı temizlemek için balata spray olucaktır peki yağlamak için nasıl bir alternatif bulabilirim eminim aramızda bu tür filtre kullnan arkadşalar vardır

https://n11scdn.akamaized.net/a1/45...tresi-temizleme-kiti-kn__1501003191788693.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar