Zafer Akçay ı severim.. Anlatımı güzel, ses tonu süper... Yıllarca TRT de spikerlik yapmış adam, hitabetmeyi biliyor.. Vurgulamaları yerinde...
Videolarını izlerim..40 yıldır motor üzerindeyim.. Genellikle kaza yapanların gönderdikleri videolarla birşeyler anlatmaya çalışıyor... Canlı örneklerle..
Trafikte yapılması gereken en önemli şeye vurgu yapıyor .... TRAFİĞİ OKUMAYA...
Son 1 2 yıla kadar yeterince okuyamadığımı farkettim aslında.. Yayınladığı videoların aynılarını defalarca yaşadık zamanında ama;
Hiç ders alıp aynı hatayı yapmamaya çalışmadık... Biz gençken motosiklet cc lerimiz küçüktü.. Yaptığımız düşmeler çarpmalar çok şiddetli değildi.. Çoğunda ah uf dedikmi iki hoplayıp 1 zıplayınca bir şey kalmazdı..
Ama şimdi hocanın kaza videolarını izleyince insan ürküyor... Daha dikkatli daha temkinli olmaya çalışıyorum.. Anında insanın kafasında senaryo oluşuyor... Yıllarrdır yapıyorum empatiyi ama bazılarının empatisini yapamıyorum bile.. Adam amele sümüğü gibi yapışıyor resmen arabaya.. Çok basit bir hata yüzünden hemde..
Ne beklersiniz diye bölümde yapmış... Bırak beklemeyi aklınıza gelmeyecek şeyler çıkıyor...Eğlenceli bir anlatımla hem anlamayı kolaylaştırıyor , hem de olayı magazinleştiriyor...
Seyrettiriyor valla ne yalan söyleyim...