jw 250 cc laser motorunun teknik bilgilerini bilen var mı?

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Babamın yaptığı ilaveler touring aracı olan hatta o zaman araba takası bile önerilen :) çok uzun şehirlerarası yol yapmış bu aracın teknik özelliklerini bilen var mı?Kaç HP olduğunu merak ediyorum aslında...Birde halen nasıl oluyorda keçi gibi gidiyor :) :cat:

jawalaser1a1oc.jpg

jawalaser1b8fe.jpg

jawalaser1c2dd.jpg

jawalaser1d2fr.jpg

Umarım işine yarar benimde il motorumdu gerçekten iyiydi. Varsa resimlerini koyarmısın.

G

Guest

hay eline sağlık oduncu kardeş....
Gerçi bizimki 92 modeldi...ufak 1 -2 ayrıntı dışında aynı...(tel jant, benzindeposu plastik aksam falan)

Babamın motoru firmanın test motoruydu.Uzun yol yaptığı için.:)Arada bir yorumlarını söylüyordu .O yarıklı piston fikrini babam vermişti.(zamanında 125liği bordo renkli varmış çok eskiden şişmeyi önlemek için yaptırıyorlarmış kısacası modifiye yaptırıyormuş o zamanlarda bile)

Resimleri şu anda bilgisayarımda mevcut değil scanner bulunca upload ederim.

Ama önde africa tipi twin farlı grenajlı kocaman gövde arkada çift çanta...acayip heybetli birşey ...

Teşekkür ederim kolay gelsin. :)

dsc00325cz.jpg

Bu motoru aldıgımda ölüydü. Topladıktan sonra hertür arazide çok yol yaptım ne şişti ne yolda bıraktı sagolsun.

arkadaşlar yanlış anlamayın bende 350 ts vardı, 100 km ye yakın yol yapınca motor bariz şekilde çekişten düşüyordu, yani şişiyordu.bu motorları yazın sıcak havada uzun yolda denedinizmi hiç?acaba sadece hogarlar mı böyle çift silindirli olduğu için merak ettim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu aletler 2 zamanlımıymış ona rağmen 14 hp :pale:

hemde 250 cc çok ayıp etmiş jawa çooook

Son düzenleme:
arkadaşlar bende de yukarda resmi olam motorun 93 modelinden var bu motorlara 3.50 * 18 56 lastik takılırmı bilen var mı

way bea... makine konuşuyo.. bizde 82 model 250 ceylan modeli war.. daha 10.000kmde (orjinal).. garaj motorudur kendileri biraz... en kısa sürede fotolarını çekip eklicem buraya.. :cat:

cgl125 kardeş bi motor hurda duruyor ben buna nasıl tekrar ruhsat çıkara bilirim

Selçuk1981' Alıntı:
bu aletler 2 zamanlımıymış ona rağmen 14 hp :pale:

hemde 250 cc çok ayıp etmiş jawa çooook

gerçektende çook ayıp etmişler.. 1960'lı 250cc MZ in 16 hp ve 90'lı 250cc modellerininde 21 hp olduğunu düşünürsek dımı :cherry:

beygir düşüklüğünü sürate orantılıyorsunuz ama düşük beygirli motorların torku yüksek olur bunu unutmayalım misal kross yada enduroların torklu motorlardır beygirleir düşükdür ama çekişleri çok çok kuvvetlidir.

amaça uygun motor her zaman

nmurat26 bahsettiğin olayın astarı yüzünü geçer sanırım walla çok klasik senin için olmassa olmaz bişey değil ise hiç uğraşma bence

Menşei Şehadet belgesi bulursan kolay... Köy muhtarından... Bu belge ile gidersin... Trafikten ruhsat çıkarırsın. Her türlü araç için geçerlidir yasal olarak... Silahlar için bile... Önemli olan menşei Şehadet belgesini alabilmek... Bunu Hukukla uğraşanlar daha detaylı bilirler.... Bence

nmurat26' Alıntı:
cgl125 kardeş bi motor hurda duruyor ben buna nasıl tekrar ruhsat çıkara bilirim
San diyorum Menşei Şehadet Belgesi Çıkart...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar