Joyride ve Ybr ile Çankırı Gezisi

Merhaba arkadaşlar. İsmail arkadaşım ve ben ani bir kararla 1 gece kalmalı arkadaşın köyüne (erenler köyü/bayramören/Çankırı ) gitmeye karar verdik :) Yola çıkmadan önce eksikleri tamamlayıp sabah 05.00 gibi yola çıktık. Planlanan varış saatimiz öğlen 12-1 gibiydi.İşte rotamız;
59yi.jpg

İlk molamızı Hendek/Düzce civarında 10 dakikalık mola verdik.
4nm4.jpg

hızımız 80-100 arasıydı motorları yormamak adına.İkimizin motorunda da hiç yorgunluk belirtisi olmadı. Bir sonraki molamız Bolu dağı zirvesi oldu. Manzara çok güzeldi burda :)
3g1r.jpg

1saj.jpg

objg.jpg

iine.jpg

Bolu tabelasında fotoğraf çekinelim dedik :)
İsmail Arkadaşım
oxab.jpg

Buda ben :)
qtky.jpg

thol.jpg

uzun bir yoldan sonra Gerede ye geldik. :)
u699.jpg

96bq.jpg

Bolu dan sonra yollar kaymak gibiydi :) sürüş zevkini kat kat arttırdı. Ve artık Bayramören yoluna girdik 15-20 km kalmıştı köyümüze ulaşmak için burda yollar mıcırlıydı ufak bir mola verelim dedik :)
26nt.jpg

Sonunda erenler köyüne ulaşmıştık. biraz yol yorgunluğu vardı çayımızı içip yemeğimizi yedikten sonra Ramazan amca bizi yaylaya götürdü ufak traktör tarzı adına patpat koydukları araç süperdi :) Ramazan amca patpatı sürerken :)
ztsb.jpg

02mg.jpg

Yayladan görüntüler :)
oo94.jpg

hd0y.JPG

su soğuk birazda sert ama çok lezzetliydi
nauz.jpg

Dönüş yolunda otoyola girdikten sonra. Hava çok soğuk. Yağmur yağmadı fakat çok sis vardı önümüzü zor görüyorduk ve çok soğuktu donduk. Bilenler bilir ismetpaşa daki soğuğu :)
obaw.jpg

Soğuktan ellerimizi ısıtırken :)
rgfo.jpg

Dönüşte biraz bastık rampalarda 80 e kadar düştük düz yolda 100 den aşağı inmedik. YBR nin ve joyride nin performansında hiç düşüş olmadı. Çok şükür sorunsuz gidip geldik :)

THE END ((:)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
nasıl yolda ybr ye yetişebildin mi?

:queen:

Kardeş bu ybr 125'ler uzun yolda max kaç ile stabil gidiyor? 100 ile uzun süre seyir edilebilir mi?

nasıl yolda ybr ye yetişebildin mi?

:queen:

bir sym bir yamaha kadar buyumedi tabi ama zamanla oda biryerlere gelecek. ybr hava sogutmali olmasina ragmen sismedi yolda sanki su soğutma mali gibi performansi vardi. :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------

Kardeş bu ybr 125'ler uzun yolda max kaç ile stabil gidiyor? 100 ile uzun süre seyir edilebilir mi?

gidiste 90 - 100 le gittik donuste 100-110 la geldik ikimizde

ben yaşlanıyorum galiba.... motosiklet yok.. gezi yok.. hayattan zevk yok... hayat size güzel gezin bakalım...

göletin yanındaki o ağaçtan dağ çeşmesi bir harika idi,o resmi çok beğendim, birde motor kullanırken güvenliğe biraz daha önem vermelisiniz,gezi paylaşımı için teşekkürler.

insan benim memlekete de gider ılgaz'a da güzel manzara fotoları çekerdiniz. güzel gezi olmuş emeklerinize sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar