vallah aynı sorun ben de de var ben de kaskı çıkardımmı şapka takıyorum sorun hal oluyor:cherry: bu arada sokemon çağtay sitede moderatörler var silinecekse onlar karar verir sen topic e ilgi göster:rendeer:
Seni tanıyorum nasıl bir insan oldugunuda biliyorum yani ne verirlerse yersin bunun burda olmaması gerek demezsin ama kişilik farklılıgından dolayı bend erim burası ir motosiklet sitesi bilmiyorum farkındamısın...Haa dogru sen motoru cantın yan yanagına kadar yatırıyodun dimi ..Haaa bide dogru 6 cm lik scooterla viraja 120 ile giriyodun..Senide biliyosum motor kullanmanıda konuşmalarınıda ama burda bazı konular hakkında bilgi edinmek isteyenler var bilmem biliyor musun...Ayrıcaa bunun içinde konu dışı bölümü mevcut
lespaul ; yazdıklarının hepsine katılıyorum arkadaşlar bence bu tarz başlıkları açarsanızki benim fikrim -1 konu dışına açarsanız çok daha yakışıklı olur kazasız belasız sürüşler...
Bu tarz başlıklar altındaki yazılar bence nasıl motorcu oldugumuzu gösterirki kask takılması gerektiği konusunda bu kadar çok şey yapılmışken ...