Jöleli saçı bozmayan kask var mı?

vallah aynı sorun ben de de var ben de kaskı çıkardımmı şapka takıyorum sorun hal oluyor:cherry: bu arada sokemon çağtay sitede moderatörler var silinecekse onlar karar verir sen topic e ilgi göster:rendeer:

Seni tanıyorum nasıl bir insan oldugunuda biliyorum yani ne verirlerse yersin bunun burda olmaması gerek demezsin ama kişilik farklılıgından dolayı bend erim burası ir motosiklet sitesi bilmiyorum farkındamısın...Haa dogru sen motoru cantın yan yanagına kadar yatırıyodun dimi ..Haaa bide dogru 6 cm lik scooterla viraja 120 ile giriyodun..Senide biliyosum motor kullanmanıda konuşmalarınıda ama burda bazı konular hakkında bilgi edinmek isteyenler var bilmem biliyor musun...Ayrıcaa bunun içinde konu dışı bölümü mevcut ;) Haaa sen dersenki modlar karar verecek koçum adminin kuralları var bunu adam kendi koymuşki maddeleri bilmediğin belli benmi biliyorum amdde 24 ü bi okuda kendine gel ..

lespaul ; yazdıklarının hepsine katılıyorum arkadaşlar bence bu tarz başlıkları açarsanızki benim fikrim -1 konu dışına açarsanız çok daha yakışıklı olur kazasız belasız sürüşler...

Bu tarz başlıklar altındaki yazılar bence nasıl motorcu oldugumuzu gösterirki kask takılması gerektiği konusunda bu kadar çok şey yapılmışken ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sorduğun soruya bak akla mantığa sığıyomu? var var cabrio model:queen: allah iyiliğini versin:)

arkdaşlar ben 24 saat jöleli olduğumdan ve ilk okul 4. sınıftan beri jöle kullandığımdan biliyorum. çok basit bunun cevabı. gideceksin sert jöle alcaksın ve kask takmadan en az 1 saat önce jöleni süreceksin. ozman bozumaz

ben mesela sabah ekmek almaya giderken bile jöle sürüyorum. sonra o jöle öğleye kadar duruyo. öğlen motorla biryere giderken kaskı takıyorum. çıkarttığımda bişe olmuyor saçlarıma. sende öle yapmalısın.

ha aceleyle jöle sürüp kask takman gerekiyorsa jöleyi sür sonrada fön makinesini yavaşça saçına tut. oldu bitti.

yanınızda ufak plastik bi kutuya jöleyi dolduruyon gittiğin yerde kaskı çıkartıp şapkayı takıyon ve ilk iş lavobaya gidiyosun sonra bir anda saçlar yapılmış oluyor bu kadar basit...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkdaşlar ben 24 saat jöleli olduğumdan ve ilk okul 4. sınıftan beri jöle kullandığımdan biliyorum. çok basit bunun cevabı. gideceksin sert jöle alcaksın ve kask takmadan en az 1 saat önce jöleni süreceksin. ozman bozumaz

ben mesela sabah ekmek almaya giderken bile jöle sürüyorum. sonra o jöle öğleye kadar duruyo. öğlen motorla biryere giderken kaskı takıyorum. çıkarttığımda bişe olmuyor saçlarıma. sende öle yapmalısın.

ha aceleyle jöle sürüp kask takman gerekiyorsa jöleyi sür sonrada fön makinesini yavaşça saçına tut. oldu bitti.

bir iki seneyekadar jöle sürecek saçın kalmaz senin:queen:

jöleni yanında taşı örneğin işyerine giderken yanına al orada sürersin veya sen hiç kullanma sonra kel kalırsın sölemedi deme

tövbe de allah korusun.:p ama kaliteli jöle kullanıyorum. hemde ailemde Allah a şükür hiç kel yok.:cherry: :wiinkk: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tövbe de allah korusun.:p ama kaliteli jöle kullanıyorum. hemde ailemde Allah a şükür hiç kel yok.:cherry: :wiinkk: :queen:

evet canım benimde sülalemde kel yok ama kafa cabrio niye jöle yüzünden kalitesiyle alakası yok sertleştiği için kask kırıyo saçı

kardeş süper bi çözüm git locco arkadaşımız gibi yaptır...

kask kafanın içinde saçlara bişi olmmuyo

selimterminatorez1.jpg

arkadaşlar bi de luxor a sorun o herşeyi biliyo.
KENDİSİ SİTE BEKÇİSİ

Son düzenleme:
Valla saçlarım genel de 2 numara 4 numara olduğu zaman çok uzamış gibi geliyor hemen kestiriyorum.Bir rahatım bir rahatım sormayın :)

var yenı cıkmamıs olmayan kask hıc almıyorsun hıc takmıyorsun o zamanda jolelı sacın bozulmuyo.ama ölüyosun....

kardeş süper bi çözüm git locco arkadaşımız gibi yaptır...

kask kafanın içinde saçlara bişi olmmuyo

selimterminatorez1.jpg

arkadaşlar bi de luxor a sorun o herşeyi biliyo.
KENDİSİ SİTE BEKÇİSİ

fuaterc pes ya.satasıyorsun bir de cevap gelmediği zaman ozelden mesaj atıyorsun.link veriyorsun.de get

Şişme birşeyler geçir kafana idare et işte :p bone falan gibi ya da şişme balon vari biyeyler.
çarpma ve düş anında geri seker ve yaralanmazsın üstelik...:p :p :p :queen: :queen:

daha iyi bir fikir; saçlarını kazıt:cat: sorun ortadan kalkar.

Dax diye bir ürün var ben ondan kullanıyorum ilk zamanlar insana garip geliyo ama sonra alışıyosun.Denizde bile saçının şeklinin bozulmasını engelliyo.Yanında bir şişe su bulundurmanı önericem,kaskı çıkardıktan sonra ısladığın zaman tamamdır.

Abi herkes ne saçma topic diyip durmuş ... Ne topicler geldi geçti onlara bişey demediniz de ucundan yine de motorla ilgili bi topice laf ediyonuz bi gidin ya .. millet photoshoplarını koyuyor falan koyuyor ne alaka demiyosunuz da buna mı diyosunuz ... Neyse zaten elemanda ben kask takmıycam sacım bozuluyor da demiyor herkes de kask takma da kafan karpuz gibi catlasın demiş ... iyi okuyalım , iyi anlıyalım en ,iyisi .. Bu arada topic'i acan ben deilim , acanı da tanımıyorum ama gördüğümü söylüyorm ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar