Jöleli saçı bozmayan kask var mı?

arkadaşım bu sorunun cevabı basit =böyle bir kask yok ya kafandan vazgeçeceksin yada jöleden tercih senin artık hangisini daha önemsiz görüyorsan onu tercih et.
bazı arkadaşlar sırf kask takmak içi o uzun güzel şaçlarından vazgeçiyorlarken. :)
senin sadece bir jöleden vazgeçmen okadarda zor olmasa gerek...

bence saçın şeklini kaskın içinde de koruyan jöle kullanmayı dene.
ben denemeler sonucu en iyisini buldum, isim vermek isterdim ama reklama girer şimdi..

Motosikleti
Forza 250
Ultra sert bir jole kullansan,
Kask görevi görmez mi?

...
Türk zekası işde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
jöle kullanma,
kask kullan!!!
hem artis gibi gezeyim hem de motorumun üstünde kaza yaparsam bir şey olmasın diyorsun.

vah vahh cok yazıkk napsak acabaa sen en ıyısı sunrooflu bı kask yaptırr böyle topiclerde artık mevcutt :pr: :pr:

arkadaşlar, sizce bu konu bu forumda tartışılacak bir konu mudur?
kime ne yararı vardır?

"tartar oluşumunu önlemek için bana hangi diş macununu önerirsiniz?" diye sorsam, bu sorunun bundan farkı var mıdır?

Forumda birde GIRGIR bölümü ihtiyaç oldu.

O bölüm var zaten:farao:
"Konu Dışı" bölümü bu tür muhabbetler içindir. Ayrıca geyik yapmak isteyenler için tahsis edilmiş Konu Dışı altında "Motosiklet.Net CAFE (Geyik Muhabbetleri)" isimli başlık var. İşte linki de budur:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18613

Lütfen kim ne geyik yapacasa, alakasız sorular soracaksa orada sorsun. İlla başlık açıcam diyen böyle sorular için yine Konu Dışı'nı seçsin kendine:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sana tavsiye edebileciğim elimde çok güzelbi ürünüm var:):)biraz pahalı 4-5 kutu jöle fiyatına ama olsun dersen "osis+"saç şekilendiricileri var ben tüp halindekinden kullanıyorum biraz parlak olanından ama mat olanları daha güzel kaskıçıkardıktan sonrada fazla bi değişikli olmuyo2 el hareketi tamam hem jöleli kafayada kaskı giydiğinde beyninebatabileceğini tahmin ediyorum:)denemedimde..yinede sen bilirsin

evet arkadaşım aradığın şey sanırım bu bir bak belki türkiyedede bulabilirsin.

kaskwb7.jpg

http://www.tucanourbano.com/it/f_accessori.htm

Ya saçlarını uzat (ellerinle düzelir...) ya da kafanı kazıt :cat:

Fakat sanırım bu ürün saçların elektirklenmesini ve kaskın saçlara yaptığı baskıdan dolayı inek yalamış gibi yapışmasını engelliyor:silent: .. yani kask ile saçlar arasında hava alanı bırakıyor..

Son düzenleme:
Aslında kaskın bir faydasını daha öğrenmiş olduk
kask takınca jöleli saçın bozuluyorsa bir süre sonra jöle kullanmayacaksın
demektir. Jöle kullanmayıncada saçların dökülmeyecek demektir :queen:

Hehehehe, tırnakları kırmayan eldiven, terletmeyen mont, buruşturmayan dizlik, ruj-fondöten çıkartmayan balaklava da var hatta:) Şehir efsaneleri bunlar:)
Bu sorunun en iyi çözümü; Cebine 1 kutu jöle koyarsın, işyerinde saçlarını bir güzel istediğin şekile getirirsin...veya jöle işyerinde dursun, arkadaşların dediği gibi, illa ki kafayı çatlatmaya gerek yok:)

Sunroofa Koptum Koptum Sunrooflu Bİ Kaska Yapalim Sana ElbİrlİĞİyle Vatana Mİllete Hayirli Bİr İŞ Olur Baka Neler Çikiyor KarŞimiza :) :):):):):):):):):):):):=)

sen kafanı yorma toprağım yakında onuda çıkartırlar aha varmış zaten sonradan gördüm

Son düzenleme:
sende saçlarını benim modelde yap.
kesinlikle hem çok ii jöle tutuyor.hemde hangi kaskı giyersen giy bozulmuyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar