muhtemelen adapazarından alıcam motoru ama 10 gün önce kardeşim gitti ellerinde 250 yokmuş
yapıldığını anlattı. Ayrıca adını unuttum ama bir parça gösterdi motorun dengesini sağlamak için. O parçanın da montaj esnasında kendileri tarafından takıldığını söyledi.
fener1907' Alıntı:Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.3 gündür formaları takip ediyorum çünkü kendime 2ile 4 bin YTL arası motor almak istiyorum.Ve yeni kullanıcı sayılırım.Junlin 250 kafama takıldı tecrübeli tüm arkadaşların görüşüne ve bilgisine ihtiyacım var yardımcı olabilriseniz SEVİNİRİM. :king:
alestevardiya' Alıntı:Arkadaslar bende Malesef motorumu Bostancidan aldim
Benzin gostergesinin calismadaigini ilk gordugumde: -Bu hepsinde var ben daha calisanini gormedim dediler!!
Neyse kullanmam sonucunda; viteslerim atmiyor, motor devamli stop ediyor, yada rolenytideyken asiri bagirmaya basliyor (hatta bi ara kendini infilak ettirecek sanip terk etsem mi diye dusundum)
Servisteki ustalar sagolsun ICERIDEKILER den daha ilgililer. Umarim bir daha sorun cikmaz.
BU ARADA SAYIN ICM YETKILISI YADA BU KONUDA CEVAP VEREBILECEK BASKA KISI: JiNLUN MOTORUN KENDI ORJINAL PARCALARI/AKSESUARLARI ICINDE YAN CANTALAR (HARD CASE) VAR BUNU BILIYORUZ PEKI SITEDEKI FOTOGRAFLARDA GOSTERILDIGI GIBI ALTERNATIF CANTA(DERI CANTA) ALINABILIYORMU HARD CASE YERINE? BOSTANCIDAKI BAYII ILK GITTIGIM GUN BANA ISTEDIGINIZI ALIRSINIZ DERI CANTA YADA HARD CASE DEMISTI. PARAYI VERIP DE RUHSATI ALDIKTAN SONRA DERI CATA ISTEGIMI DILE GETIRIP, KENDI SOYLEDIKLERINI HATIRLATINCA -TABII ISTEDIGINIZI ALABILIRSINIZ BEN ENGELLEYEMEM 200YTL VERIN O KADAR DEDILER!!!! :cyclopsani:
lutfen bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz??