Evet alınan motorun üzerinde standart olarak cam varjl150' Alıntı:motorun aksesuarina cam dahil mi?
Yeni motor alinca uzerinde cam geliyor mu?
Evet alınan motorun üzerinde standart olarak cam varjl150' Alıntı:motorun aksesuarina cam dahil mi?
Yeni motor alinca uzerinde cam geliyor mu?
Aleste bende motorumun çalışmaması gibi bir sorun yaşamıştım. Pendik servisiyle görüştüm gerekli yönlendirmeyi yaptı söylediklerini bir bir yaptım. Dediklerini yaptığım halde çalışmazsa bilgi ver gerekirse yerinde bakarız dediler. Bujiyi sökmeyi düşündük. fakat sökecek birşey yok diye düşündüğüm için 3 gün yatırdım motoru.alestevardiya' Alıntı:Arkadaslar daha once 3 hafta kullanmadigim motorumun calismadigini size soylemis ve Buji leri nasil o Buji anahtariyla sokebilecegimi sormustum, saolsun yetkililerden bir cevap gelmedi.
Neyseki, Fazer i olan bir arkadasimizin motorundaki mafsalli buji anahtariyla sokup ve bujilerden su damladigina sahit olup, yedektekilerle deistirmemiz sonucunda aninda tikir tikir calistirdigimizi beyan ederim..
Bunu yazmamin sebebi, hemen bi alet edavatcidan mafsalli bir Buji anahtari alin..Bi de anahtar posetinde olmadigi icin 6 lik ALYEN ..Buji katlandigi icin sele altina sigacaktir, boylece gerekli oldugunda servis cagirmadan Bujiyi kontrol edebilir, calisirsa en azindan servise kadar motorunuzla gidebilirsiniz...
Sevgiler,,,
:rendeer:
stenza' Alıntı:tamer şakar kapandımı ? yerinimi değiştirdi ?
birde motorsiklet dergilerinde tüm diğer motorların servisleri yazmakta jinlunun servisleri yazmamakta .
stenza' Alıntı:tamer şakar kapandımı ? yerinimi değiştirdi ?
birde motorsiklet dergilerinde tüm diğer motorların servisleri yazmakta jinlunun servisleri yazmamakta .