Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler ben jikleyi tam acarak caliştiriyorm malum neyse hareket ettikten sonra kapıyorum ...durdugumda bi bakmışım jikle 1 cm falan çekili gibi ..bunun nedeni ne olabilir ? normal bi durum mu?
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Jigle manuelse normal değil gibi çünki tellidir.
Sıcak da olsa kolay ilk çalıştırma için jigle kelebeğini biraz kısan bir mekanizma olabilir.Yani hem otomatik hem manuel jigle birleşik olabiliyor.
Hava emişini arttırdı dersek,vakumun artmasıyla jigleyi kapaması değil açması lazım onunla alakalı olamaz. Arkadaşın dediği gibi tel ayarsızdır büyük ihtimal,ben en rastlanmayana gittim.
o zaten yok da şbt ta gircem inşallah ama B sınıfı var hiç olmamasından iyidir . moto otoparkta ..biras yorgunum o yüzden.ehliyet olsa kolay kolay yatilmaz motorun varsa
Neyse ben de senin gibi 1,5 ay bekledim ehliyeti, geçen sene tarla-bayır çamura saplanıp duruyodum:wiinkk: köy yollarından geçerken ,polis noktalarını biliyorum gidiyorum çamurlara:mrgreen:
ben o noktalarıda bilmiyorm kafalaına göre takılıyolar burada..h.sonu iyi olursa biras daha pratik yapayim bari alışaim motora ..cok dengeli bi motor ve cok iyi manevra yapiyor
trafik ekipleri şu siteye girse varya offfffffffffffff diyorummmm offffffffffffffff :mrgreen::mrgreen::mrgreen: şey gibi lise müdürü sınıfa girer sen sen sen sen kalkın benimle gelin hocam özür dilerim kapının önüne bi çıkarsın 20 kişi daha var vukaatlı bütün sınıflardan toplanmış :d hepimizi yaka paça götürürler valla :mrgreen::mrgreen: