Diğer jawa motosiklet kullanıcıları

Sağ olun işşallah hayırlı olur.
750 ye anlaştık muayne borcu noter derken toplam 1000 TL ye işi bitirdim.
Daha fazla gezme fırsatım olmadı ama makina dediğin gibi temiz görünüyor

Dostlar,yok mu Jawa hasreti çeken,o yanmış yağla karışık benzin dumanın çıktığı egzozun tınısı özleyen :))

selam Deniz.. 85 Model Jawa Ceylanım var.. pırıl pırıl..Egsoz sesi dediğin gibi.. Ancak hiç duman vermez!..

motor aşkım 30 yıl önce jawa yla başladı.o zaman benim için dünyanın en güzel olayıydı.şimdi 40 mı aştım tekrar motor sahibi olmayı düşünüyorum.tabi öncelikle bazı engelleri aşmam gerekiyor (eşim gibi) :)))):queen:

abi hanim dirdiri bitmez hanimi dinlersen hayatta binemezsin motora.sahsen benim icin es baska birsey motor baska birsey ikisinede zaman ayiririm.yani motor hanimin kumasi gibi birsey..iyi anlasiyorlar.

Selam :) İki zamanlı motorların doğası gereği duman çıkar siz yağ mı eklemiyorsunuz yoksa kaliteli bir yağ mı kullanıyorsunuz? :)

IPONE marka 2T yanmayan özellikli, çilek parfüm kokulu yağ kullanıyorum. Litresi 25 tl.
Vespa PX 200 içinde aynı yağı kullanıyorum. Benim geçtiğim yerden çilek kokuları gelir..:)) :mrgreen:

merhaba serkan bey.
motorunuza ait yedek parça ihtiyacınızı İst/ Pendikte yedekparça ve giyim, aksesuar üzerine dükkanı olan jawa fab. emekli yaşar ergeçer ( Dermaner motor) dan temin edebilirsiniz.Eğer kendisinde yoksa bile size türkiye sınırları içinde varsa temin edebilir..Tel no:0532 317 17 51 .
Benim jawa ceylanın bütün parçalarını oradan temin ettim.Motorun toplanması ve yedek parçası için size yardıcı olabilirim.. Kolay gelsin.

merhaba serkan bey.
motorunuza ait yedek parça ihtiyacınızı İst/ Pendikte yedekparça ve giyim, aksesuar üzerine dükkanı olan jawa fab. emekli yaşar ergeçer ( Dermaner motor) dan temin edebilirsiniz.Eğer kendisinde yoksa bile size türkiye sınırları içinde varsa temin edebilir..Tel no:0532 317 17 51 .
Benim jawa ceylanın bütün parçalarını oradan temin ettim.Motorun toplanması ve yedek parçası için size yardıcı olabilirim.. Kolay gelsin.

çok teşekkür ederim. yarın ilk iş arayıp egzoz sorucam. takıldıgım yerde yazarım artık =)

Birisi o benzin yağ kokusunu özleyen yokmu demiş ahh ahh. Aklıma şu resim geldi. Bu resimdeki velet benim :) Diğeri de dayım.
Babamın motoruydu. Bunun üzerinde büyüdüm o kokuyu hala özlüyorum =/

Merhaba

91 Model JAWA 350 nin karbüratör ve km saati gibi yedek parçalarını nerden bulabilirim. (İst. ankara. mersin.bursa)

Merhaba arkadaşlar, 79 model 250 klasik jawa aldım deposunda ezik var, (depo bakır) acaba istanbulda bu depoyu düzeltirebilirmiyim?

Selam gençler..
Benim 73 model 250'lik dedeye talip çıktı.
Son olarak burada sorayım, arayan isteyen varsa bizden birilerine vereyim...

borcu harcı olmayan, muaeyenesi tam, şase veya yürüyeninde en ufak bir sorun bulunmayan %70 nikelaj %30 parlak siyah renkli
73 model jawa satılıktır. Her şeyi tam, ekstradan Ön çamurluk, krom elcik, krom aynalar bulunmaktadır.
Fiyat 2000 TL'dir. Aranan varsa veya aranan tanıdığınız varsa bi haber uçurun.
Bana 0542 763 77 41 'den ulaşabilirsiniz..

Saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
69 model jawa 250 alma arefesindeyim hayirlisi :)

Şu topiği biraz hortlatalım bende de jawa laser var hala buralarda mısınız jawa kullanıcıları?

başlık biraz sessiz kalmasına rağmen bir ihtimal birileri görürde bana yardımcı olur diye yazmanın doğru olacağını düşündüm :) İzmir Kemalpaşada köyde haftasonları kullanmak için 350ts düşünüyorum. 1000 tl bütçem var, ama sıkıntım anlayan tamirci ve parça bulmak. Buralarda rus motoru (ızh planet) kullanan sayısı fazla, o motordan anlayan ustalar jawadanda anlarmı? ve motor yokuşlarda şişermi şişmemesi için ne yapmam lazım... şimdiden teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar