Merhaba arkadaşlar.
uzun bir aradan sonra geldim yine buralara.Yazılanları okuyorumda mz iyi yok jawa iyi nedir buya burada iyi tartışması yapmıyoruz...iki motorda hız konusunda tam bi felaket..2002 senesinden beri yaz kış demedn ceylan kullanıyorum..bana göre jawanın yaptığı en iyi makine..motor demiyorum makine..
ördek dahil olmak üzere tek piston çalışmaları harbiden güzel..2002 de tam revizyon yaptıktan sonra 2 sefer buji değiştirdim sadece..debriyaj bile hala orjinal 86 model motorda..bu tip motorrlar bir tutku bir heves..hızla işi olan rr 600 alsın.ben denedim çok güzel..ama benim jawam masraf yapmıyo.piston ileri geri en az 1.5 mm oynuyo ama hala gidiyo... kısmetse bu yaz girişi yapıcam revizyon..
birde çin malı motorumda var bir heves aldımm sıfır olarak 2005 de şimdi yatıyo..
bence kullanışına,dayanıklılığına vede masrafına bi bakın hızdan sa... yok 3. vites 130 falan bırakın bu işleri.
her yeri bassa 130 ne olur. 180 basabilse bu motorları yolda tutamayız..
lütfen bilinçli olalım..hız istiyorsak buyrun racinglere..
saygılarla...
sayet bu motor cok yakmasa hemen kosa kosa gıder alırım ama bı sahın kadar yakıo o yuzdende bızım orda fıyatı 500 600 e kadar dustu ne motor ama
sen zannedersem 350cc için konuşuyorsun..ewet onlar yakıyo al bi ceylan veya lazer bak gör kaç para yakıyo...