jawa marka motorlar hakkında ....

slm arkadaşlar siteyede yeniyim. bu aralar motorsiklet yeniden aşkım depreşti depreşik de kalması istiyom anasını satiyim. benim siz değerli motorsiklet uzmanlarına ,dahilerine , çılgınlarına vs... danışmak isteğim cir konu war.sorum bir JAWA marka motoru gözüme kestirdim ve bu motor hakkında hiçbirşey bilmiyom desem yeridir.acaba yeni nesil motor lara nazaran daha fazla mı yakar? masrafı fazlamıdır? avantajları nelerdir.dezavantajları nelerdir? mümkünse bu konu hakkında görüşlerinizi almak istiyotum. teşkkrler

konu yanliş yere açtım heralde özür:salut:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani.. eğer bu durumdaysan bu siteden öğreneceğin gerçekten oldukça fazla şey var.. insanların aktardığı binlerce bilgi var.. dolayısı ile burada öğrenebileceğin binlerce şey var.. bu başlık altında onca bilginin sadece bir kaç tanesini alabilirsin. çoğu insan ekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemez. sana tavsiyem forumlarda başlıkları biraz incelemen.
motosiklet modellerini, sohbet forumlarını, teknik bilgiler kısmını.. bunları incelesen zaten fazlası ile bilgin olur..
jawa konusunda da, yerine alabileceğin motosikletler konusunda da.. motosikleti alırken nelere dikkat edeceğini de, kendini nasıl koruman gerektiği konusunda da, fiyatlar konusunda da.. o yüzden biraz dişini sık ve oku :) diyorum :)
sevgiler saygılar diliyorum :)

ilk önce sitemize hoşgeldin arkadaşım :wiinkk:

istediğin motorun birazdaha ayrıntılarını yazsa idin daha ii olabilirdi

eğer motora yeniden başlıyorsan jawa yı hiç tavsiye etmem sana zorluk çıkarır hem yüksek cc li hemde ağır
ayrıca 2 zamanlı bi motora sahib olduğu için yakıt olarak cebini biraz yakar
bide parça sorunu var tabi

ben sana yeni model bi motor almanı tavsiye ederim

bide ne kadar ayırmayı düşünüyosun motor için
beğendiğin motor bu mu ?

4244971_628671_v8tg683.jpg

abi delirme ya onlar eskide kaldı ben cok cektim mz 301 al süper makine tafsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar