- Konu Yazar
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/80665-ankaradan-adanaya-minik-bir-seyahat.html
Jawa twinsport fazla yakmaz.Burada arkadaş genelde 100 km/h üzerinde gitmiş ama 4,5-5 litre yakmış.350 cc 2 silindir 2 zamanlı bir motor için çok iyi bir yakıt tüketimi.Kawasaki ninja 250 bile 250 cc 4 zamanlı ve enjeksiyonlu olduğu halde aşağı yukarı aynı yakıyor.
Benim ayarsız 125lik bile 4 litre yakıyor gaza çok asılırsam...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
Teknik hocam, çok güzel bir yolculuk yapmışsınız... Keşke motorunuz da dursaymış çok temizmiş... İnşallah yaza Jawa, çadır ve Akdeniz diyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Teoman abi bende de jawa laser var.Parça konusunda eskişehirde olduğum için bulmam pek mümkün olmuyor.Ankarada araştırılırsa bence fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Sahibindende de parçalarını bulmak mümkün hem laser için hemde 350 twinsport.
Deathghost sana ayrıca mesajla soracaktım parça olayını iyi oldu yazdığın... Herhalde Twin sport da şansımı deneyeceğim, hele bir de motorları göreyim de. Şansıma da yağmurlar başladı bakalım en kısa zamanda... Bak parça olayını Yunus'a danışabilirsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
Yunus çok güzel bir örnek olmuş ama bu hale getirmek için bir araba parasını yer zannımca...