JAWA..JAWA..nerdesiniz jawacılar??

arklar jawa yeniden üretime geciyor antalyada..anadolu grubunun 1997 de honda ile anlaşması sonucu uretime son werilmişti.fakat pektas ltd. jawa nın distribitörlugunu almiş we faliyette .jawa efsane motor işte bu bekliyoruz yollarda..:cat: işte modeller..http://www.jawa.com.tr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MaDMaX öncelikle hoşgeldin.
Jawa'yı fuarda gördüm ve oldukça ilgilenmiştim. Ancak yetkilileri Türkiyede üretimin söz konusu olmadığını sadece çek cumhuriyetinden ithal olarak geldiğini ve geleceğini söylediler. İşçilik ve kullanılan malzemenin kalitesi tartışılmaz ama, fiyatının yüksekliği ve Jawa imajının Türkiye'deki olumsuzlukları gözönüne alındığında pek şansı yok diyorum.
Ama bu benim yorumum tabi.

walla burdayızda denildiği gibi fiyatlar banada yüksek geldi ve asıl sorun ne servisi var ne bayii üç beş tane

walla arklar fiyatlar konusunda haklısınız yuksek.. servise gelince daha yeni bayilikler werilidigi için zaman alabilir.bakcez gorucez ama eski popularitesini yakalayabicek gibi gorunmuyor.:silent:

cawa cawa,
yarıya cekse fiyatı ki bu mumkun yemin billah 100 bin ustunde satar.soyluyorum burdan duymuyolar.dusunsene 650 lik cawa 5 bin.git al hemen.

işte istedigim cevap hem de antalyada acil jantlar lazım bir kaç malz daha lazım bu antalyanın neresindse......?biliyormusunuz....?

jawanın neresi efsane öncede sevmezdim yeni çıkanıda sevmem kalite yok bi kere motorda ne yapayım eskisini yenisini:d

kim ne derse desin jawa türkiyede bir döneme damgasını vurmuş tek markaydı.
piyasa da baş etmesi zor görünüyor olsa da ,adına yaraşır bir yer bulabilir kendine .

bana göre estetik olarak beğenmedim.ayrıca banka kredi oranlarıda çook yüksek.fiatlarıda cazip gelmedi..bu piyasayla yarışması zor.zamanında bu pastadan ekmeğini yedi....

o zamanlar tekti.turkiyede baska motorların distrubusyonu yoktu.varsa yoksa mobilet,jawa.anadolu grubu getirtirdi.bide gurbetcilerin getirdigi diger motorlar tabii.piyasayı tutması mecburiyettendi.ama turkiye kara cawa yı sevdi.en azından ben sevmistim.fiyat uygun olsa yine dusunulebilirdi ama cok fiyat cekiyolar.sonuc cawa tarihte anı olarak kalacak.

kartalızma kardes mz daha piyasaya cıkmadan jawa kac tane motor uretti ve sattı haberin varmı??ayrıca burada yani balıkesirde bi arkadasımdada var 91 alman mz her kapıstıgımızda veriyorum ayarı 2000 style ile ondan ne haber

kartalizma' Alıntı:
jawanın neresi efsane öncede sevmezdim yeni çıkanıda sevmem kalite yok bi kere motorda ne yapayım eskisini yenisini:d[/QUOTsen neden bahsediosun yaa .92 yılından bu yana kull. bu motoru acıkta duruyo bide.ölüsü yürür jawanın.mz---jawaya wızz gelirr.since 1929 JAWA.hem jawanın şasesinden 3 çinliye şase cıkar. !!!!:bounce: :cat:

Jawa ya kalitesiz diyen. Çin motorlarına dil uzatan sevgili kartalizma. Biraz önce cros ile zor gidilebilecek bir orman içinden 40 dakikaklık bir yolculuk yaptım. Sevgili Çinli arkadaşımla ve ben bunu her zaman yapıyorum. 1 sene oluyor hala banamısın demedi. Ön yargılı olma. jawa daki kaliteyide aynı şekilde küçümseme.

Dün sahil yolunda bir MZ in eline verdim. Ben normal gidiyordum o yarışıyoruz sandı. Sonra ben kaza yapan araçlara yardım için durdum. Yanıma yetişti o an hadi şimdi birdaha der gibi başıyla yolu gösteriyordu. Hemde MZ in en güvendiği modeli. MZ Fırat (BMW-MZ diye tabir ettikleri model.)

aaa

mrb herkese valla beyler ben size şunu söyliyim jawanın üstüne motor yok hem kim demiş servisi yok die servisi yok ama bütün tamirciler anlıyor jawadan ben de bi jawa kullanıcısıyım elimden çok jawa geçti şimdi jawa 350 style kullanıyorum herkese tavsiye ederim jawa

mrb herkese valla beyler ben size şunu söyliyim jawanın üstüne motor yok hem kim demiş servisi yok die servisi yok ama bütün tamirciler anlıyor jawadan ben de bi jawa kullanıcısıyım elimden çok jawa geçti şimdi jawa 350 style kullanıyorum herkese tavsiye ederim jawa

İşte bu arkadaşım walla haklısın ne zmandır jawa konusu arıyodum şimdi hortlatmadımda konuları......... Jawa 10 numara motosiklet hiçbişeye deişmem

Jawacılar nerdesiniz yaaa,_?_?_?_?_?_

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar