JAWA..JAWA..nerdesiniz jawacılar??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kartalizma sen kaç senedir motor biniyosun okadar mz güvenme 252lik değil 301 lik olsa ne yazar burda yolların kabadayısı var benim motorum EŞŞİZ 90 akrelik siyah jawa 350 istediğin yolda istediğin avansı veririm sana birde sana 220 sürat garantisi veririm...

yavaş gel ya forumda hızını alamayıp arka arkaya 3 kere yazmışsın birde jawa ile 220 km basmışsın :cherry: süpersin valla

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu MZ sahipleri JAWA motorsikletleri niye sevmez orasını hiç anlayamadım :)

BAK BU BENİM MOTORUM 44 YAŞINDA BİR TANEDE SEN 44 YAŞINDA MZ GETİRDE BAKALIM :)

İyi de Ajda Pekkan dan ne farkı var?.... 70 kere tadilat görmüştür..... :queen::queen::queen::queen:

Şaka bir yana Jawalar da mz ler de özel motorlar.... Ama Mz daha üstün... Hem şehir içinde hem de uzun yolda.... Artık bunu inkar etmeyin... :bounce::bounce::bounce::bounce:

Motorun çok güzel..Beyaz olması gönlümü çeldi... :rendeer::rendeer:

Motosikleti
ZX12R
:cyclopsan plaka 42 yhaaa...

jawa ayaklıymış yhaaaa :rendeer: ayarrrrr :wiinkk:

tınnnnn tınnnnn tınnnn tınnnnn tınnnn :mrgreen: aga bi çalıştır be :cat:

1 2 3 yapacan sonra salıvıracan gazı dinleyecen demi yanlız kurt :cherry:

tın tınn tınnnnn tınnnnnn tınnnn tınnnn :p :queen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:12 ----------

aga beyazlar çift olmazmıydı ben yanlışmııı biloooom :silent:
:cherry:
tın tın tınnnnnn tınnnnn tınnnnn tınnn :queen: :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kim ne derse desin jawa türkiyede bir döneme damgasını vurmuş tek markaydı.
piyasa da baş etmesi zor görünüyor olsa da ,adına yaraşır bir yer bulabilir kendine .

Evet ya, bi zamanlar gırla jawa vardı ortalıkta, adamlar yanına sepet takıp ticaret bile yaparlardı, pazarlarda limon satanmı dersin, tugla çimento taşıyanmı dersin, ailesini çoluk çocugunu gezdirenmi dersin.. Tabi süreç içerisinde jawa üretimi durdurunca diğer markalarında önü açılmış oldu, bunca zamandan sonra piyasaya çıksa bile türkiye pazarında kendine döndürebilecek bi yer bulabilir diye düşünüyorum bende..

İyi de Ajda Pekkan dan ne farkı var?.... 70 kere tadilat görmüştür..... :queen::queen::queen::queen:

Şaka bir yana Jawalar da mz ler de özel motorlar.... Ama Mz daha üstün... Hem şehir içinde hem de uzun yolda.... Artık bunu inkar etmeyin... :bounce::bounce::bounce::bounce:

Motorun çok güzel..Beyaz olması gönlümü çeldi... :rendeer::rendeer:

Hiç merak etme kadir inanır gibi lafı çarpıtmayında bir tane bu yaşta getirinde görelim millette hak versin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 ----------

:cyclopsan plaka 42 yhaaa...

jawa ayaklıymış yhaaaa :rendeer: ayarrrrr :wiinkk:

tınnnnn tınnnnn tınnnn tınnnnn tınnnn :mrgreen: aga bi çalıştır be :cat:

1 2 3 yapacan sonra salıvıracan gazı dinleyecen demi yanlız kurt :cherry:

tın tınn tınnnnn tınnnnnn tınnnn tınnnn :p :queen: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:12 ----------

aga beyazlar çift olmazmıydı ben yanlışmııı biloooom :silent:
:cherry:
tın tın tınnnnnn tınnnnn tınnnnn tınnn :queen: :queen:

Al kardeşim doya doya dinle

http://www.facebook.com/video/video.php?v=183270088617

http://www.facebook.com/video/video.php?v=184643628617

Evet ya, bi zamanlar gırla jawa vardı ortalıkta, adamlar yanına sepet takıp ticaret bile yaparlardı, pazarlarda limon satanmı dersin, tugla çimento taşıyanmı dersin, ailesini çoluk çocugunu gezdirenmi dersin.. Tabi süreç içerisinde jawa üretimi durdurunca diğer markalarında önü açılmış oldu, bunca zamandan sonra piyasaya çıksa bile türkiye pazarında kendine döndürebilecek bi yer bulabilir diye düşünüyorum bende..

Jawanın türkiyedeki yeri hiç gitmediki? hep var hepte varolacak

102960429mk.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------

167833378kd.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------

obrazek268.jpg
[/URL][/IMG]

obrazek249.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------

obrazek246.jpg
[/URL][/IMG]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Süper resimler.... En üsttekiyle en alttakne hasta kaldım.....
Teşekkürler...

meilcafe ıyıkı bı mz ın var jawacılara demedıgını bırakmadın motorun ıyı olabılır arkadasım bende surda ıkı sene oncesıne kadar jawastyle kullanıyordum ama senın gıbı dusunmuyordum jawa, mz sahıplerı ozellıkle toplanırdık 4 zamanlı motorcularagıcıklık olsun dıye yanlıs dusunuyorsun

bu konuyu actıgınız ıcın tesekkur ederım bende eskı jawa sevenlerdenım fakat sımdıkı teknolojıde bence artık 4 zamanlı olmayan hıc bır motor alınmaması lazım selamlar saglıklı gunler

elektronik ateşleme nerden bulabilirim. sitil var bende ona taktırmak istiyorum. ama bi bilgim yok ben manisaliyım burda bulamadım.

ben geldim heyyy jawa ya hakaret edeni Allah çarpar.
1968 jawa 55 senedir tık demedi hala yürüyor. akıllı olun motordan anlamayan jawayı bılemez. parası olan gıder alır. arıza yaptımı tamırcıye gıder. jawacılar kendı tamır eder kendı bıner.

Benimde 1974 model bir jawam var. Motor uzun zamandır yatıyormuş ve ilk sahibinden satın aldım. Motorum benimle yaşıt. Restarayona başladık Mayıs Haziran 2014 gibi bitirmeyi hedefliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar