Jawa 250 Cc Lütfen Yardim Edin

arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım yani debriyaj kolunun oradaki vidayı gevşettim hala debriyaj motor ile şanzımanı tam ayırmıyor ve debriyaj çok sert oldu.
ayriyetten motor çalışıkken 1. vitese taktığımda debriyaj sıkılı olsa ble motor ileri gtmeye çalışıyor acaba sizce sorun ne ?????? şimdiden çok sağolun :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

vallahi aynı sorun şu an bendede var

ki balatalar sıfır acaba yaylar tam olarak basmoyor olabilirmi helllppp

valla arkadaşım bu konuda hiçbir bilgim yok senin bildiğin birşeyler varsa bunları yazabilirsin

birde arkadaşlar benim biladerimin kırnızı ybr 125 i var vitese tak debriyajı sık motor aynen boşta gibi oluyor keşke jawa da buşekilde olsa bildikleriniz varsa lütfen yazın.............................

çok ciddi bir problem değil ise ileri gitme sorun olmaz.bazı motorlarda oluyor öyle ama nedenini bilmiyorum maalesef

Valla Bende Sevİn Dİydİm Yokmu Bu Sİtede Kİmsenİn Jawa Si Nerede O Eskİ Jawacilar Nerede ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

debriyaj telini şanzımana baglı bulundugu yerden biraz gerdirirsen sorun kalmaz diye düşünüyorum yada debriyaj balataların bitmiş olabilir.. bi usta gözüksen iyi olur

bilader aynen dediğini yaptım yinede ayırmıyor ustayada gitmek istemiyorum benim yapacağım birşeyler yokmu???????????????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar