japon Burgman 400AN & italyan Gilera Nexus 500cc

bu da burgman gibi uzun yola gide bilir dimi???maxi scooter den fazla anlamam sorular belki amotör gelebilir:)13 yaşımdan beri vitesle oynadım tarz olarakta devamlı chooper kullandım enson motorumda yamaha dragstar650cc...ne yazıki sattım...şimdi uzun yola gidecek maxi scooter almak istiyorum eee tabi motor dediğin biraz yakışıklı olmalı burg mana fena takılmıştım birden sitelerde gezer ken nexus500 gözüme çarptıı bayıldım motora...:)

bu da burgman gibi uzun yola gide bilir dimi???maxi scooter den fazla anlamam sorular belki amotör gelebilir:)13 yaşımdan beri vitesle oynadım tarz olarakta devamlı chooper kullandım enson motorumda yamaha dragstar650cc...ne yazıki sattım...şimdi uzun yola gidecek maxi scooter almak istiyorum eee tabi motor dediğin biraz yakışıklı olmalı burg mana fena takılmıştım birden sitelerde gezer ken nexus500 gözüme çarptıı bayıldım motora...:)

gözünün gördügü degil .. kalbininn istedigi motora git dogru scooteri sececeksin:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

125 likler gidiyo da bu mu gitmiicek.... :silent::silent::p:p

ŞAka yapıyorsundur dimi... Bu soru şaka soruydu de..... :queen::queen:

125 likler gidiyo da bu mu gitmiicek.... :silent::silent::p:p

ŞAka yapıyorsundur dimi... Bu soru şaka soruydu de..... :queen::queen:

ne yalan söyleyim şaka felan yap madım gitmek istedimmi 50cc motorla ist den ankaraya giderim...heee basıp gitmek var çile çekerek gitmek var (tırsarak yani) ben çok gördüm 200/2500cc maxi conta civata ellerinde su kanalına park etmiş kara kara düşünen motorcuları...anladiii:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar