Jant sorunu?

Arkadaşlar motorumun jantları ilk aldığımdan itibaren oksitli bi şekildeydi.Ben motoru 2007 model olarak aldım yani satılmamış ama 2 sene durmaktan motorun jantları pas tarzı oksitlenme tarzı bişey olmuş.Dünde yağmurda motosiklet kullandım depoda nöbet bendeydi.Durup duruken artık can sıkıntısından olsa gerek motorun resmini çekiyim dedim yağmur yağarken.Çektiğimde jantlarla lastikler simsiyah çıkmış ve çok güzel bir görüntü oldu.Benimde aklıma geldi acaba jantlarda oksitlenmeyi çözmek için jantları siyaha boyasam nasıl olur sizlerden ricam bana bu konu hakkında fikir ve görüşlerinizi belirtmeniz, şimdiden teşekkürler...

senın motorun ve senin zevkın oldugundan kimse bişiy diyemez :)
iştersen komple pas tutmasını sağla,
sen beğendikten sonra kimse bişiy diyemez...

senın motorun ve senin zevkın oldugundan kimse bişiy diyemez :)
iştersen komple pas tutmasını sağla,
sen beğendikten sonra kimse bişiy diyemez...

Serkan abi zaten pasdan kurtulmak için boyamaya karar verdim de inan nasıl boyacağım hakkında hiçbir fikrim yok, işte bu durumda sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.

boyatmak iyi fikir.... depoda nöbette olduğuna göre ecza deposunda çalışıyorsun...bizde az tutmadık bayram nöbetleri....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mantıklı bişi diyim bende ecza deposunda kuryeyim genelde vaktimiz olmaz vaktin varsa kendin boya yoksa sanayiden bir boyacıya boyat hem fırın boya yapmış olur hemde ömrü uzun olur..

boyatmak iyi fikir.... depoda nöbette olduğuna göre ecza deposunda çalışıyorsun...bizde az tutmadık bayram nöbetleri....

Biz seramik bayisiyiz.Yani seramaik deposunda nöbete kaldım.Aslında pek vaktim yok ama fırın boya olursa daha sağlam olur diye düşünüyorum, çünkü aklıma spreyle fln boyamak geldide ömrü çok az olur en azından uzun ömürlü bişey olsun, yorumlarınız için tekrar tesekkur ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar