Bişey bildikleri yok doğru söylüyor. Ben komando olmak istedim 30 barfiks nizami alıyorum 100 üzeri şınav çekiyorum o anki halime göre sayısı değişiyor. Sporla aram çok iyi. İlk olarak piyade olarak aldılar askere, sonra komando seçmelerine geldiler g.t göbek olan herkesi komando yaptılar. Adam 1 barfiks bile çekemiyordu ama komandoydu. Ben profesyonel dalıyorum scuba ve serbest dalışla ilgili belgelerimde var, birkere anladıkları bişey olsa neden beni komando almasınlar yada denizci yapmasınlar. Şöförlükle ilgili deneyimim bile yokken ulaştırmaya düştüm. Asker olmak çok istiyordum orada uzman olarak kalmayı bile düşünüyordum. Gittim gördüm sonra çürüğe çıkmak için herşeyi yaptım 2 ay askerlik yaptım döndüm. Mantık aramayacan diyorlar ya hakkaten öyle, mülakata girerken sana o odaya gelene kadar gördüğün şeyleri sorabilirler. Kapıda kaç kişi vardı rengi neydi tavanda ne var odada kaç kişi vardı falan vb. Dikkatini açık tut bir redbull göm girmeden. Ama okadarda takma buna hazırlanmak için yapabileceğin birşey yok. Hayırlısı olsun