Jandarma Er Prometheus Trabzon'a Gidiyor

watergun, geyik bir kişiliğim olduğu için giderken yanıma not defteri alayım diyordum. Döndüğümde malzeme olsun diye.. Trabzon olduğunu duyduktan sonra 5 ortalı büyük boy kareli harita metod defteri aldım :queen:

Wayy bea...Demek prometheus'umuz trabzon a gidiyor!!
hadi sana hayırlı teskereler.....

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Gelme orda kal :cherry:

hayırlı teskereler pro:rendeer: temel i görürsen ben den selam söyle:cherry:

Prometheus' Alıntı:
watergun, geyik bir kişiliğim olduğu için giderken yanıma not defteri alayım diyordum. Döndüğümde malzeme olsun diye.. Trabzon olduğunu duyduktan sonra 5 ortalı büyük boy kareli harita metod defteri aldım :queen:

destan yazarsın bence...

hayırlısı olsun..

bu yaz mortor sezonu kaçtı senin için...
izin günü çarşıya cıkınca internet kafelerden bizimle bağlantını koparma derim ben çavuşum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güler git güle güle gel tüm milletin kalbi sizinle:rendeer:

Eğer internet başında olursam başınızı ağrıtmaya devam ederim korkmayın hiç :p Ordan bağırırım size "Çin alma, büyük cc başlama, yanlış yere başlık açma, zaten açılmıştı bu başlık heyt, höyt" demeye :p :cherry:

Teşekkür ederim; askerlikten sonra en kısa zamanda parayı denkleştirip bir uzun yol motoru alacağım. Sonra vakit buldukça hepinizi ziyaret etmek isterim. Fuardan anladım ki aylardır yazıştıklarınla (ki benim için yıllardır da diyebiliriz) yüzyüze görüşmek çok çok daha güzel bir duygu.

gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret adlı şarkıyı pro arkadaşım için istiyorum:p

:p Ben de fuarda seninle görüşemediğimiz için "sen gelmez oldun" parçasını istiyorum sana :p

Onurcum hayirlisi olsun.
askerlikte gordugum bir gercek vardir. Rutben ya da hayat gorusun en olursa olsun, eger akli basinda ve gorevinin sorumluğunun bilincinde biriysen hic bir sorun yasamazsin. Akilli ve olgun adami askerde severler.

ayrica 3 kursun atmakla olmaz falan deme...2 ay sonra o ayagindaki postallar yere rambo gibi basiyor. Hadi hayirlisiyla git gel....sen vatani koru ki biz rahat uyuyalim:))
sevgiler

Geçen ay 1 aylık görevle Trabzona gittim.Çardak pidede pide yemeyi ihmal etme.(peynirli yumurtalısı bir harika) Meydanda kime sorsan gösterir.(zaten birbirine bağlı 1 meydanı 2 caddesi var) Çok az motosiklet var.Trabzon motosikletliler için tam bir cehennem.Yollar dar, trafik feci, hava malum.:farao:

Prometheus' Alıntı:
:p Ben de fuarda seninle görüşemediğimiz için "sen gelmez oldun" parçasını istiyorum sana :p
motoshow07 ye saklıyorum kendimi:p dalları bastı kiraz 07de fuara gel biraz adlı yeni bestemi sana armaan ediyorum:queen:

Sağolun arkadaşlar :)

kucukprens, vatanı kime emanet ettiğini gördün abi fuarda :p :cherry:

womanrider, artık geceleri nöbette söylerim :)

Hayırlı teskereler arkadaş. Nöbetin az uykun çok olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar