Jandarma Er Prometheus Trabzon'a Gidiyor

Sonunda belli oldu... Kısa dönem er olarak Trabzon Merkez'e düştüm. (Kaldırmaya beklerim :p ). Eminim bir sürü malzeme çıkacak bana orda. Gidip Temel'i kendi sahasında göreceğim :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun
Allah yüzünün akıyla dönmeyi nasip etsin

Acaba sen kısa dönem olarak mı yapacaksın vatani borcunu ? yani oralarda kalıcımısın yoksa sadece acemilik içinmi

Kısa dönem er olacağım. Muhtemelen kalırım. Genelde dağıtmıyorlar bizi.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Oo güzel o zaman .Ben askerliği Şırnağın muhtemel sınır yerlerinde KD yapmıştım 4 ay kada önce bitti (çok şükür) senin adına sevindim biz 303 dük sizin dönem kaç oluyor 307 mi acaba

Söylediğin gibi çok özel bir durumla geçici görev vermezlerse Trabzon il sınırları dışına çıkmazsın.

Çavuş pırpırlarını şimdiden al.
Şimdi size çarşı iznide verirler yaw:p .

Şırnak gibi mahrumiyet bölgesine gitsen sana uzuun bi malzeme listesi yapardım ama Trabzon için gerek yok sanırım.

309. dönem oluyoruz biz. Trabzon'da iç hizmetlerde bir arkadaşı kısa dönem olmasına rağmen doğuya götürmüşler. Enteresan geldi bana, umarım öyle bir şey gelmez başıma.
Acemilik bitince çavuş mu oluyoruz direkt?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
309? Yaşanmışız yaw
Öyle doğuya gideceğini hiç zannetmem (Tabi albayın kızına falan..)
Evet direkt çavuş oluyorsunuz (O da KD poşet olduğunuz anlaşılsın diye )

Az önce açıldı KKK sitesi; Jandarma Er TRABZON İL J. K.LIĞI / TRABZON diyor.

Allah yüzünüzün akıyla dönmeyi nasip etsin, hayırlı teskereler dilerim şimdiden.

Teşekkür ederim dostum. Keşke motorcu arkadaşlarımızın yoğun olduğu bir il olsaydı. Yarın motoru babamların şirkete bırakacağım :( Çok özleyeceğime eminim :salut:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı teskereler diliyorum.sağ salim dönmeni bekliyoruz:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdiden hayırlı tezkereler pro kardeşim.Senden askeri darbe bekliyoruz,nede olsa bir motor tutkunundan başka kimselerde bu yürek yok.Seni özliycez be hacı:salut:

Prometheus' Alıntı:
309. dönem oluyoruz biz. Trabzon'da iç hizmetlerde bir arkadaşı kısa dönem olmasına rağmen doğuya götürmüşler. Enteresan geldi bana, umarım öyle bir şey gelmez başıma.
Acemilik bitince çavuş mu oluyoruz direkt?
once askerlığın hayırlı olsun arkadasım da... neden "inşallah boyle şey" dedın orasını anlamadım?i,stersen seni istanbula alalım ne dersın madem doğu ters sana:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Doğu'ya gel, gerçekten enterasandır doğu. Bir ay sonra 307 nci KSD.'leri terhis edeceğiz. Onlar doğuyu gördükleri için mutlu ayrılacaklar buradan. Oradan anlatıldığı gibi değildir doğu. Mücadeleyi yerinde görmek, mücadele edenleri anlama bakımından en doğru karar.
Prometheus gelirsen de haberimiz olsun. Doğu'nun neresinde olursan ol, bulurum seni. Şimdiden hayırlı teskereler.

shadow-vt' Alıntı:
once askerlığın hayırlı olsun arkadasım da... neden "inşallah boyle şey" dedın orasını anlamadım?i,stersen seni istanbula alalım ne dersın madem doğu ters sana:p
5 aylık (hatta tamamı 5 ay :) ), daha 3 mermi anca atmış askerin doğuda ne işi var? Kısa döneme doğru düzgün eğitim vermiyorlar ki... Ayrıca İstanbul iyi fikir. Mümkünse hiç yapmasam daha iyi olurdu :wiinkk:

Hayırlı olsun abi, iyisin yine:cat:

motosikletli jandarma mı peki??

kardeşim hayırlı olsun...herşey gönlünce olsun...:pale: ..

vah kardeşim vah...iyi çocuktun sen beyav...hay allah...sabıra çok ihtiyacın olacak...bide 5 aycıkmı...kebapsın yat kalk dua et...askeriyedki 1 gün bazen 10 gün bazen 10 hafta alabiliyor...kaderinde bakalım hangi subay astsubay ve devrelerin var...

Motosikleti
Su Motoru
Güle güle git güle güle gel pro. hayırlı teskereler şimdiden ...

Teşekkürler sizlere de :) Motosikletli jandarma olabilsek ahh :) Süper geçer askerlik heralde :p Vakit bulunca girerim nete, haber veririm.

Güle güle git pro: şimdiden hayırlı tezkereler. Eminim dönünce anlatacağın çok şey olacaktır. Bizzat fıkraları kendin yaşayacağına eminim. Tekrar hayırlı tezkereler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar