İznik Gölü'nde ılıca ve köfte zamanı

çok hoş ve güzel bir gezi olmuş;imrenmedim desem yalan olur hani...
son satırlarındaki ruh halini bende yaşıyorum şu son zamanlarımda...özelliklede MT beni alıp başka diyarlara götürüyor.
sizinle tanışmayı çok isterim; kısmet olursa en kısa zamanda görüşelim...

saygılarımla...

güzel olmuş bizde iznike gittik ama şu 36 derecelik kaplıcadan kimse bahsetmedi bidahki sefere kaçırmamamk lazım teşekkürler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
süper gezi olmuş,köfte ve cam şişe colada cuk diye oturmuş,darısı benim başıma:p alpaslan sen bıyık ve sakalları kesme çok yakışıyo sana, resimler için sağolun.

Eveet, İstanbul'da yaşıyoruz ve İznik gibi bir yere gidip kaplıcalara girmiyoruz. Tamam, sonraki durak orası olacak. Size nasıl imrendim.. Böyle bir keyif yaşadığınız için sizin adınıza çok sevindim.

çok güzel olmuş tekeriniz düz bassın buyer tamolarak nerede

Şiir gibi anlatım tebrik ederim; Güzel bir gezi,paylaşım için teşekkürler sayenizde biryer daha öğrendim:)

çok güzel olmuş imrendim dogrusu harika bir gezi olmuşşş süperr gercekten .... yazdıklarınızı okurken sanki şiir okur gibi oldum çok duygulu ve harika olmuşş tebrik ederim...:cat::)

Güzel bir gezi, güzel bir anlatım.Nice geziler nasip olsun bu yeni yılda.:cat:

çok güzel görüntüler. keyfler yerindeydi.bedne bayadır ılıcaya gitmedim bu görüntüler yetti

hocam be o suda fazla durunca vücnda bayabi basınç yapıyo ama genede güzel kışın bile gir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar