izmirli arkadaşlar.. kan a ihtiyaç var !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Ege Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında yatan bir arkadaşımızın annesi için (A RH +) kana ihtiyacımız var. Başlayan tedavi ile birlikte kan ve trombosite ihtiyacımız olacak. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler... Tel: Sibel Yıldız 0533 745 55 05; Emre Yıldız 0535 517 90 64

Benim Kan grubum uyuyor.Gerekeni yaparız:cat:

Arkadaşlar,
Kan grubu uyanlar ve vakti olanlar Şööööyle bir silkelenin bakalım haydi..:cat:
Yarın aynı durumda olabiliriz unutmayalım:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------

Arkadaşlar az önce Emre Yıldız kardeşimizi aradım fakat üzücü bir haber aldım:pale:
Sibel Hanım hakkın rahmetine kavuşmuş:salut:
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah:salut:Sevdiklerine sabır dilerim.

benim kanım tutmuyor..
c.tesi bende kan verecektim asprin içtiğim için almadılar..3 gün kan veremessin dedi hemşire..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başlığı görmemle üzücü haberi almam bir oldu....:cyclopsan Ne diyelim ...Allah yakınlarına sabır versin.... Allah rahmet eylesin.:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 ----------

benim kanım tutmuyor..
c.tesi bende kan verecektim asprin içtiğim için almadılar..3 gün kan veremessin dedi hemşire..

Gerek kalmamış arkadaşım... Özer üzücü haberi vermiş... :pale:

Allah gani gani rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin....

Moderatör (forrap)
Başlığın açıldığı gün verilen numaralara mesaj atmıştım kan gerekliliği halinde yardımcı olabilirim diye,cevap dönen olmadı.Ne diyelim,Allah rahmet eylesin :pale: Geride kalanlara baş sağlığı diliyorum..

Ve konuyu artık önemi kalmadığı için kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar