İzmir'e geliyorum....

evet arkadaşlar..son 2 gün..
pazartesi sabah 6:45 uçağıyla gelicem inşallah..7:45 planlanan varış saati..umarım bi aksilik çıkmaz ve zamanında yetişebilirim..
akşamlarıda çıkarım dışarıya...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bize tanışmak nasib olmadı izmirdeki arkadaşlara nasib olur inş samet abii
;)

bakalım,.. kısmet..
hava kuvvetlerinin prensiplerini bilmiyorum..bizdeki gibiyse (kara kuvvetleri) sorun olmaz diye düşünüyorum.

tanışabileceğim arkadaşlar olursa sevinirim tabiki...
birde damağıma uygun yemeklere sevinirim...

kefeeee bu dondurmalı pasta çook ilgimi çekti..bunu iyi yapan bi yerde denemek isterim.:p
birde şu İzmir tulumu heryerden alınırmı yoksa kalitesi iyi olan belli başlı yerlermi var???:silent:
İzmir tulumunun esas yeri çarşıda alsancakta HAVRA SOKAĞI vardır. dedem yıllardır farklı yer denemiştir son 25 senedir ordan alır alabiliceğin izmir tulumunun hası ordadır. Bu arada izmir çakma giyim ürünleriyle meşurdur haberin olsun :mrgreen:

aslına bakarsan giyimle değil de daha çok yiyim:cherry: ile ilgileniyorum..
can boğazdan gelir demişler..birde değişik yerlerde yöresel şeyler yemeyi severim..

arkadaşlar ..bu sabah 06:45 uçağıyla geliyorum inşallah..ilk gün yerimize yerleşiriz,kursa katılırız filan ama sonraki günlerde daha serbest oluruz sanırım..
malum alışmış kudurmuştan betermiş..:cherry:
özellikle cuma günü mesai saati sonrası çok daha fazla vaktimiz olur sanırım..dönüş saatimiz 22:55...bu saate kadar olan zamanı değerlendirmek lazım...

geldim.bu 3. günüm..cuma günü Erhan ile görüşmeyi planlıyorum..başka arkadaşlar çıkarsa tanışmak isterim.samet ağır 0 535 302 44 24 ...

evet geldim ve döndüm..İzmirde forumdan erhan ile tanıştım..biraz dolaştık.yemek yedik.ve motosikletlerin farkedilmesiyle ilgili biraz çıkartma aldım geldim..daha sonra onları isteyenlere dağıtabilmek için başlık açacağım.

Uploaded with ImageShack.us

sağdaki benim..:cherry:

birde böyle bir plaka gördüm..kim taşımak isterki???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar