İzmirden yeni motorcu :)

herkese selamlar adım kadir yasım 22 suan bostayım adliyede memur olarak atama bekliyorum :) motor sevdasına küçük bir mondial 125likle arkadasımın motoruyla basladım..

simdi kendime 150lilik bir chopper arıyorum neden 150lilik derseniz arabam çok yakıyor 150lilik bir motorla gezip durmayı düsünüyorum :) tip olarak chopper çok hosuma gidiyor.. racingden sonra.. ama racing alacak bütçe suan olmadığı artı yakıt ekonomisinin gündemde olduğu su günlerimde 150lilik bir chopper düsünüyorum.. bütçem max 3000-3500 civarında.. bu kardesinizede degerli fikir ve tecrübelerinizden birazcık paylaşırsanız çok makbule geçicektir..

Herkese kazasız belasız cezasız günler diliyorum! keyifli vede aktif forumlar!:cat:

hoşgeldin arkadaşım. Piyasada doğru düzgün 150 lilik choper yok. Regal raptor 250 yakışır :)

Hg arkadasim bence. 150 cc bi choper yerine ki pek fazla olmadigini biliyorum 125 lik bi motorla baslasan hem yakit olarak daha ii hemde daha yeni bi model olur diye dusunuyorum tabiki karar senin

hosbuldum arkadaslar.. karar tek benim olmasın herkesin fikrini alarak bi motor almayı düsünüyorum benim bilgim yok denecek kadar az.. regal raptor gerçekten güzel motor ama 250lilik olması düsündürüyo :) 125lik ve biçimi görüntüsü beni cezbetçek ayrıca yakıt ve sağlamlık konusunda üzmicek olan (herkesin istediği gibi :) neler önerirsiniz arkadaslar?

---------- Mesajlar birleştirildi 20-04-2012 - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19-04-2012 23:11 ----------

bu arada TVS APACHE RTR nasıl bir motordur? honda cbf yamaha ybr bakıyodum biri ybryi tvs ile takas ederim demis arastırırken buda hosuma gitti?

150 cc lik keeway var chopper tipi olarak.. ancak tip olarak 150cc'ye cbf 150 ya da tvs apache tarzı motosikletler de bakılabilir.ya da racing olarak cbr 125.

cbf150, tvs ve ybr kıyaslaması çok yapılıyor. Aslında her biri bana göre şahane motosikletler. Az yakar, tatlı tatlı gider filan o yüzden bence herhangi birini alıp da tüh bee demezsin. Tvs biraz daha tasarımı, gostergeleri ile öne cıkıyor denilebilir ama ben ybr al derdim.
Onun dısında fireblade1 arkadasıma katılıyorum keeway var bence seni gayet idare eder eger tarz olarak ilgini cruiser'lar çekiyorsa.
Hosgeldin diyeyim son olarak hemserim .)

aramıza hoşgeldin.......................az yakıt diyorsan ybr 125 ,tvs apache 150 ,cbf 150 derim.. ama bunlarda senin tarzın değil....

hoşbuldum tekrar :)

tarzımı değistirdim ya ben bugün bi byr kullanıcısıyla konustum yolda denk geldi motor 23binde daha anahtar değmedi dedi.. 50 liraya akşehire gidiyom bunla dedi.. ayrıca urfaya gittim tık demedi dedi ve vibrasyon olayı az dedi.. hosuma gitti :)) TVS nin yapısı gerçekten çok iyi ama bi honda cbr 125 R repsol de racing havası var oda çok hosuma gidiyor.. sanırım tercihim YBR CBR ve TVS olcak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar