Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://www.kanuni.com.tr/bayiler ,,,,, bayilerin linki bu ,size en yakın bornova da ve karşıyakada var , 12 ay taksitle fiatı 10.171 tl , motor görünüş itibariyle güzel , fakat bu kadar parayı gözden çıkarınca ben olsam kesinlikle buna binmem honda alırım yamaha alırım tekrar söylüyorum kesinlikle bunu düşünmem !!!.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
Bak sahibinden .com da bu gibi az km yapmış makinalardan bakardım 2012 honda bu 7500 e falan almaya çalış derim , satarkende zorlanmazsın.
haklısın kalite olarak honda ve kava güzel ama insan kişisel olarak bakınca hepsinin ayrı sorunları var motor zevk işi ama bu motor da çinli değil hem çinli okadar piyasada motor varki japonların yapamadığını yapan teşekkür ederim görüşünüz için honda cbr 250r da düşün müyor değilim..