mesaj gelmedi ya herhangi bir kanaldan bana. aynen yağmurlar fena yağış olmasa çıkmaya çalışıyorum ben soğuk çekiliyo ama pantolonsuz zor tabi :cherry: yandan fermuarlılardan alacam bir tane yağmur çamur dinlemicem artık. sen de okula motorla gelip gidiyormuşsun herhalde demi sen nasıl yapıyon
Yandan fermuarlilerin, fermuarleri biraz çabuk bozuluyor diye duydum
Valla ben ne mi yapıyorum işin bütün sırrı yün içlikde git alt üst takım al 30 40 neye pazarlık edersen al marka istersen hasyün öneririm
Dizlik vazgeçilmezim oldu hem soğuktan koruyor (ilerde menisküs yada romatizma olmak istemiyorsan aman diyim ihmal etme soğukda) ama motomax de satılan en ucuz dizlik olan 4riders alma ben aldım çok memnun değilim mümkünse mafsallı hatta çift mafsallı olanları var onlar yürürken haraket ederken daha rahat olurlar
Mont olarak roleff marka aldım (alman malı knox korumalı) zerre kadar yağmur geçirmiyor rüzgar almıyor diğer 4 mevsim montlardan çok çok farklı yazın havalandırmaları iyi olduğundan yoğun trafik olmadıkça terlemiyorsun kışın üşümüyorsun kısaca tam izmirli motorcu montu
Birde bellik kullanıyorum maalum benimki scooter olduğundan öne doğru kamburum çıkıyor bellikle bu sıkıntıyı bi nebze aşıyorum tabi birde montun sırt korumasına ek olarak bi bellik çok faydalı oluyor
Balaklava kullanıyorum 4riders marka fena değil üşümüyorsun ama ense kısmı az daha uzun olsaydı çok daha iyi olurdu
Kask olarakda nitro marka en ucuz modelini kullanıyorum trafikde dur kalk haricinde buğu sorunum yok zaten bulaşık detarjanıyla artık o sorunuda kısmen aştım desem de yeridir
Az kalsın unutuyorum korumasız pazar malı deri eldiven kullanıyorum soğukda koruyormu dersen normal yani etkisi oluyor ama sıcakta tutmuyor ama altına normal eldiven giyersen pek sıkıntı yaşamıyorsun birde 50km/h hızla bi kere düştüm eldivende hafif deforme oldu ama iyi kullanıyormuşum dedim yoksa derimi asfaltta bırakırdım mazallah
çok konuştum yine çenem düştü tanışma topicinide biraz kaynattım ama affola
---------- Post added at 00:28 ---------- Previous post was at 00:16 ----------
buarada roleff montları izmirde ben bi tek kahramanlar mca motorda buldum hatta yanılmıyorsam izmire roleff mont getiren ana yerde orası mithat paşa caddesi üzerinde kahramanlarda fuara gelmeden sol tarafda (karşıyakadan geliş yönüne göre sol, mondial bayiine gelmeden) orada yasin abi vardı o da benim monttan kullanıyordu tanışmış bir iki laflayıp çay içmişliğimiz vardı ama araya epey zaman girdi görüşemedik unutmuştur beni.
Ayrıca yün içlik sarmazsa neopren motosiklet içlikleride işini görür.
Son düzenleme: