izmirden merhaba :)

mesaj gelmedi ya herhangi bir kanaldan bana. aynen yağmurlar fena yağış olmasa çıkmaya çalışıyorum ben soğuk çekiliyo ama pantolonsuz zor tabi :cherry: yandan fermuarlılardan alacam bir tane yağmur çamur dinlemicem artık. sen de okula motorla gelip gidiyormuşsun herhalde demi sen nasıl yapıyon

Yandan fermuarlilerin, fermuarleri biraz çabuk bozuluyor diye duydum

Valla ben ne mi yapıyorum işin bütün sırrı yün içlikde git alt üst takım al 30 40 neye pazarlık edersen al marka istersen hasyün öneririm :)
Dizlik vazgeçilmezim oldu hem soğuktan koruyor (ilerde menisküs yada romatizma olmak istemiyorsan aman diyim ihmal etme soğukda) ama motomax de satılan en ucuz dizlik olan 4riders alma ben aldım çok memnun değilim mümkünse mafsallı hatta çift mafsallı olanları var onlar yürürken haraket ederken daha rahat olurlar

Mont olarak roleff marka aldım (alman malı knox korumalı) zerre kadar yağmur geçirmiyor rüzgar almıyor diğer 4 mevsim montlardan çok çok farklı yazın havalandırmaları iyi olduğundan yoğun trafik olmadıkça terlemiyorsun kışın üşümüyorsun kısaca tam izmirli motorcu montu :)

Birde bellik kullanıyorum maalum benimki scooter olduğundan öne doğru kamburum çıkıyor bellikle bu sıkıntıyı bi nebze aşıyorum tabi birde montun sırt korumasına ek olarak bi bellik çok faydalı oluyor

Balaklava kullanıyorum 4riders marka fena değil üşümüyorsun ama ense kısmı az daha uzun olsaydı çok daha iyi olurdu

Kask olarakda nitro marka en ucuz modelini kullanıyorum trafikde dur kalk haricinde buğu sorunum yok zaten bulaşık detarjanıyla artık o sorunuda kısmen aştım desem de yeridir

Az kalsın unutuyorum korumasız pazar malı deri eldiven kullanıyorum soğukda koruyormu dersen normal yani etkisi oluyor ama sıcakta tutmuyor ama altına normal eldiven giyersen pek sıkıntı yaşamıyorsun birde 50km/h hızla bi kere düştüm eldivende hafif deforme oldu ama iyi kullanıyormuşum dedim yoksa derimi asfaltta bırakırdım mazallah :)

çok konuştum yine çenem düştü tanışma topicinide biraz kaynattım ama affola

---------- Post added at 00:28 ---------- Previous post was at 00:16 ----------

buarada roleff montları izmirde ben bi tek kahramanlar mca motorda buldum hatta yanılmıyorsam izmire roleff mont getiren ana yerde orası mithat paşa caddesi üzerinde kahramanlarda fuara gelmeden sol tarafda (karşıyakadan geliş yönüne göre sol, mondial bayiine gelmeden) orada yasin abi vardı o da benim monttan kullanıyordu tanışmış bir iki laflayıp çay içmişliğimiz vardı ama araya epey zaman girdi görüşemedik unutmuştur beni.

Ayrıca yün içlik sarmazsa neopren motosiklet içlikleride işini görür.

Son düzenleme:
bende alpinestars mont var ya :bounce: mont kask buff eldiven bellik tamam tek eksik pantolonla çizme kaldı. çizme de almayı pek düşünmüyorum:) tek eksik pantolon kaldı fermuarlılardan bakıcam varsa motomaxta içime sinerse alıcam artık yoksa dizlik alıp depoyu çizmemek için bir çözüm düşünücem bakalım nasıl olacak :)

bende alpinestars mont var ya :bounce: mont kask buff eldiven bellik tamam tek eksik pantolonla çizme kaldı. çizme de almayı pek düşünmüyorum:) tek eksik pantolon kaldı fermuarlılardan bakıcam varsa motomaxta içime sinerse alıcam artık yoksa dizlik alıp depoyu çizmemek için bir çözüm düşünücem bakalım nasıl olacak :)

Dizlik alırsan yanlarına ufak keçe eklemesi yaparak halledersin forumda kıyamet kadar çözüm senaryosu seç beğen uygula

Pantolon alırsan sadece kışın kullanırsın bagajına sığmama ihtimali var sürekli yanında taşıman sıkıntı olur birde herkes (içinde pantolon çıkarma sendromu var ki sorma hiç tahmin etmediğin bi vakit ilgiyle (kızlı erkekli) seni merakla izliyor olabilecek sonra altından başka bi pantolon çıkınca hayal kırıklığına uğrayacak tonla insan var memlekette :p işin başka bi boyutuda üşengeçlik (banada bazen oluyor) amaan kim giyecek şimdi salla ya diyeceksin bi süre sonra

Güle güle kullan ekipmanlarını asfalt yüzü görmez inşallah :)

bagajına sığmama ihtimali var
hangi bagaj diye sorarlar adama :D bakalım ya sürtünmede kot pantolonun hemen parçalanacağına inandırdım ben kendimi dizlik kesmez gibi geliyor ama zaten daha karar vermek için uzun bir zaman var önümde malum yağmurlardan ötürü motoru oynatamıyoz..

hangi bagaj diye sorarlar adama :D bakalım ya sürtünmede kot pantolonun hemen parçalanacağına inandırdım ben kendimi dizlik kesmez gibi geliyor ama zaten daha karar vermek için uzun bir zaman var önümde malum yağmurlardan ötürü motoru oynatamıyoz..

Kendi adına konuş :p ben yağmur kar dinlemiyorum hele bi de benim lastikler duro marka yağmurda fena k'ç atıyor :)

Bagaj konusunda da hani biliyorsun bir scooter sahabısıyım ve sadece koltuk altı bagajım kask ve dizliklerimi alıyor arkasına yaptırdığım 35litre sepette de artçı kaskım belliğim kilitlerim ıvırzıvırım var yani epey bişi alıyor ondan bagajla özdeşleştirmişim :p

Kocaeli İl Temsilcisi
hoş geldin deniz kardeşim burayı bencede benimsemelisin hakkaten güzel dostluklar kurup bilmediklerini öğrenmen açısından sana garanti verebilirim , yalnız dikkat et hastalık yapıyor ...:cherry:

hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..
teşekkür ederim onur bey aynı yerde oturuyormuşuz bakın :)

hoş geldin deniz kardeşim burayı bencede benimsemelisin hakkaten güzel dostluklar kurup bilmediklerini öğrenmen açısından sana garanti verebilirim , yalnız dikkat et hastalık yapıyor ...:cherry:
bol bol öğreniyorum zaten forumda dolaştıkça sizin projeleriniz de az ilham vermiyor bana :D iyi forumlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

Kendi adına konuş :p ben yağmur kar dinlemiyorum hele bi de benim lastikler duro marka yağmurda fena k'ç atıyor :)

Bagaj konusunda da hani biliyorsun bir scooter sahabısıyım ve sadece koltuk altı bagajım kask ve dizliklerimi alıyor arkasına yaptırdığım 35litre sepette de artçı kaskım belliğim kilitlerim ıvırzıvırım var yani epey bişi alıyor ondan bagajla özdeşleştirmişim :p
bende ıslanma korkusundan başka korku yok abi yoksa yağmur çamur dinlemem ben de :D 35 litrelik arka çantadan bana da lazım olcak herhalde ya abimin vespasını kullandım ben bir dönem kask almıyordu sele altı çantası iyi seninki alıyormuş şanslısın büyük nimet sele altı çantasının kask alması :cat:. bakalım bana da o 35 litreliklerden lazım bitane taktırıcaz bi ara artık. ya onlardan yada tekstil yan çantalardan alıcam. kararsız olduğum bir başka konu daha :cherry:

aman abi motor cruiser choper olmadıkça tekstil yada deri fark etmez heybe çok anlamsız duruyor (sanki gazte dağatım elemanı gibi :p buarada söz meclisten dışarı) birde sağa sola kayarak virajlarda biraz sıkıntı yaratıyor en iyisi depo üstü çanta + arka çanta. O da yetmezse afilli bi sırt çantasıda alırsın :)

Arka çanta alacaksan kalite bişi al yoksa bi darbede çanta önde sen arkada onu izliyor konuma düşebilirsin oyüzden ya dandik alıp mevcut bağlantı aparatı üstüne metal plaka atıp ekstra vidalarla doğrudan çantayı delerek demire bağlayacaksın yada bastırcaksın parayı kappa marka alacaksın :)

Motorumu çok seviyorum (özellikle bagaj konusunda) az yakıyo çok kaçıyo vergisi vurgusuda yok ama yinede bende sezonda paket serviste çalışıp motoru büyütmeyi düşünüyorum (sırf uzun yol hatrına) artık ybrci mi olurum cbfci mi yoksa tvsci mi bilmiyorum okadarını :cherry:

yeni motora ne gerek var abi uzun yol için bak yapan nasıl yapıyo (http://www.mobyletteboy.com/Htm-tr/Mobylette-Yol-Istanbul-Bodrum-Istanbul-1500km.htm)
ybr al iyidir bence ben memnunum :D tvs alcaksan sarısını al şahanedir görüntüsü yine bana göre :D bana da arka çanta orjinalliği bozuyo gibi geliyo ya portatif mis gibi tekstil yan çantayla hem daha spor bi görüntü hem 2*30dan 60 litre bagaj kapasitesi oh mis dedim kendime göre ama gidip 200 lira pantolona verirsem onu tek koruması fermuar olan bi çantada tutmak da yemeyebilir :D

yeni motora ne gerek var abi uzun yol için bak yapan nasıl yapıyo (http://www.mobyletteboy.com/Htm-tr/Mobylette-Yol-Istanbul-Bodrum-Istanbul-1500km.htm)
ybr al iyidir bence ben memnunum :D tvs alcaksan sarısını al şahanedir görüntüsü yine bana göre :D bana da arka çanta orjinalliği bozuyo gibi geliyo ya portatif mis gibi tekstil yan çantayla hem daha spor bi görüntü hem 2*30dan 60 litre bagaj kapasitesi oh mis dedim kendime göre ama gidip 200 lira pantolona verirsem onu tek koruması fermuar olan bi çantada tutmak da yemeyebilir :D

Doğru yolu bulcan sen :p uzun yol yapan yapıyorda maalum 80 90 pek çekilir değil en azından 130 görse kabulüm bi de 90 benimkinin dip gazı ve yokuş aşağı kazandığı ivmeyle gittiğinden hem motora zararı oluyor hemde bi 125lik kadar hatta daha fazla yakıyor e ozamanda benim zaten boş olan cepler yanmaya başlıyor :p tvs nin sarısı cidden lokum gibi siyah jantlar desen konuşuyor 2.eli biraz sıkıntılı gibi ama zaten 2.el alırsam benim için avantajlı olacak :) yani 2500 2005-2006 ybr ye vereceğime 2008 tvs ye vermiş olacağım ki bu da işime gelir. Gerçi gönlümden 0 almak geçiyor ya neyse bakalım ne kadar param olursa ona göre bişiler seçeriz artık :)

Not: arka çanta hakkaten commuter motorlarda fazlalık gibi duruyor ama belki şık bi yan çantayla da durumu çözebilirsin

130 göremezsin ama bu motorlarla hyosung falan bulalım sana :D ben bunla yapıcam uzun yol mesela bu yaz ufak çapta bir uzun tur düşünüyorum. ufak çapta uzun tur dediğim 3bin km falan galiba tam karar vermedim rotaya :D

130 göremezsin ama bu motorlarla hyosung falan bulalım sana :D ben bunla yapıcam uzun yol mesela bu yaz ufak çapta bir uzun tur düşünüyorum. ufak çapta uzun tur dediğim 3bin km falan galiba tam karar vermedim rotaya :D

UFAK çAPTA UZUN TUR :cherry: evet olabilir bende düşünüyorum da tın tın tın çekilmez okadar yol :) gt 250 bakıyorum ama gariptir gt250r 2.elde daha ucuz olduğu gibi fiyatlarıda çok düşük anlam veremedim 0 ı 9000 olan gt250r 2.elde bakıyorsun 5000-6000e gidiyor nasıl iş bilmiyorum.

Ben geziyi seneye yapacağım bu sezon çalışıp motor yükselticem kışında para biriktirip kısmetse yurt dışına motorla çıkıcam ya yunanistandan başlayıp akdeniz kıyısından fransaya kadar gidicem yada bulgaristan üzerindan kuzeye çıkacağım aslında şuan böyle konuştuğuma bakma neye karar versem alakasız birşey yapıyorum :) mesela geçen yaz evden foça diye çıkıp benzincide fikir değiştirip gümüldüre gitmiştim :cherry:

o rota ukrayna belarus rusya diye kayar o zaman :D ben sana söyleyim :D. avrupa ben de düşündüm de önce memleket bitsin dedim bide ona sağlam altyapı lazım gibi fiziksel, duygusal, bide tamamen duygusal :D

o rota ukrayna belarus rusya diye kayar o zaman :D ben sana söyleyim :D. avrupa ben de düşündüm de önce memleket bitsin dedim bide ona sağlam altyapı lazım gibi fiziksel, duygusal, bide tamamen duygusal :D

Belli olmaz bakarsın tek giderim artçılı dönerim olamaz mı olabilir :cherry: fazla duyguyu sevmem birazda duygusuz olmak gerek :p

abi acayip bi para lazım o iş için ya uluslararası ehliyet araç için bi para yatırıyosun ülkeden çıkarken geri alıyosun o parayı falan :D bir sürü para yani en güzeli canım vatanım benim buram buram toprak kokar iyidir candır :cherry:

abi acayip bi para lazım o iş için ya uluslararası ehliyet araç için bi para yatırıyosun ülkeden çıkarken geri alıyosun o parayı falan :D bir sürü para yani en güzeli canım vatanım benim buram buram toprak kokar iyidir candır :cherry:

Ozaman seni vır vırı dır dırı bol genç ve güzel türk bayanlarıyla başbaşa bırakıyor bol şans diliyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar