İzmir'den Herkese Merhaba!

Herkese merhabalar.

Öncelikle, uzun süredir takip ettiğim, her gün çok kıymetli bilgiler edindiğim bu güzel ortama emek veren herkese çok teşekkür ederim.

Henüz ne A2 ehliyet, ne de gönlümde yatan motorun sahibiyim. İnsan bazı şeyleri erteleye erteleye hayallerini gerçekleştirecek koşulları sağlayamıyor. Ama artık yeter dedim ve sonbahar bitmeden, önce ehliyet sonra da gönlümdeki güzele kavuşmaya karar verdim.

Aranıza henüz katılmış olsam da (hatta, bir süre fiilen katılamayacak olsam da) çok uzun süredir takipçinizim ve az önce de belirttiğim gibi, buradaki büyüklerimin ve küçüklerimin tecrübelerinden çok kıymetli bilgiler ediniyorum.

Bundan sonra da sadece okuyarak değil, sık sık sorular sorarak ta (inşallah bir gün gezilerinize, sürüşlerinize katılarak) sizlerden kapabildiğim kadar değerli görüşlerinizden yararlanmaya çalışacağım.

Hepinize İzmir'den selam eder, mutluluklar dilerim.
Kazasız belasız hayırlı sürüşleriniz olsun.

hoşgeldiniz,katılımcı olmanız dileğiyle...:rendeer:

Hoşgeldiniz :rendeer:(gerçi bayağıdır hoşgelmişsiniz de, haberimiz olmamış sadece:) ) Artık katkıda bulunma zamanınız gelmiş. Doğru seçim:cat:

hoşgeldin motorun olmaması önemli değil, izmir toplantı ve gezilerine bekleriz :rendeer:

Tekrar çok teşekkürler.
Toplantı ve gezilere katılmayı çok isterim. Grubu sıkça takip edeceğim ve işten güçten vakit ayırıp katılmaya çalışacağım. En yakın zamanda görüşmek ümidiyle..
Hepiniz sağolun (teker teker alıntı yapmayı beceremedim, topluca teşekkür edeyim dedim)
:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar