Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bazı hayatların bitmesi kurtuluştur. her geçen gün ailesi biraz daha sıkıntıya giriyordu. bir anne olarak üstelik evde bir yaşlı insan daha varken GÜLPERİ anne ona bir gün eksik bir hizmet sağlamadı, elinden gelen neyse yaptı gökmen kardeşimize allahtan rahmet üzüntülü ailesine baş sağlığı diliyorum
ölüme çareyi sabırla veriyor Allah...biliyorsunki sevdiceğin toprağın altında kıyamet gününü bekler...zaman ilacı diyorsun içinde filizleniyor inceden bir keder...ama bu evladını yatakta sürekli hareketsiz görmek anneyi her saniye her dakika öldürür...
of of bu haberleri gördükçe içim parçalanıyor korkuyorum her defasında motora binmeyeale: Aynı olmasada benimde bi öğrencim var benzer durumda 15 yaşında motosiklette trafik kazası geçirmiş belden aşağısı tutmuyor parmakları tutmuyor 4 senedir kendini eve kapatmış bu yüzden şimdi bütün çarşambalarımı ona ayırıyorum tekrar hayata kazandırmak için motosiklet üzerine konuşuyoruz iyileşsem yine binerim dio böylede bi illet işte... Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağolsun. ne zamandır foruma girmiyordum, şu haberle hevesim kaçtı yine. 9 yıl çekmek ne demektir ya!
bunu söylemek de çok zor geliyor ama bazılarının dediği gibi belki de "kurtulmuştur."
Onu bu hale getiren yillarca aci cekmesine ve sonunda olumune sebeb olan kisiyide Allah a havale ediyorum annesinden emdigi sut dahi helal olmaz insallah.