İzmirden Gökmen GÖK Vefat Etti...

bazı hayatların bitmesi kurtuluştur. her geçen gün ailesi biraz daha sıkıntıya giriyordu. bir anne olarak üstelik evde bir yaşlı insan daha varken GÜLPERİ anne ona bir gün eksik bir hizmet sağlamadı, elinden gelen neyse yaptı gökmen kardeşimize allahtan rahmet üzüntülü ailesine baş sağlığı diliyorum

ölüme çareyi sabırla veriyor Allah...biliyorsunki sevdiceğin toprağın altında kıyamet gününü bekler...zaman ilacı diyorsun içinde filizleniyor inceden bir keder...ama bu evladını yatakta sürekli hareketsiz görmek anneyi her saniye her dakika öldürür...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eğer işimi erken bitirirsem son yolculuğuna uğurlamak için Alsancak camiine gidicem....

Varsa gelmek isteyen beraber gidebiliriz....

Allah tekrar annesine sabır versin....

Allah Rahmet eylesin motorum olsa ehliyetim yas tutsa izin alsam giderdim geride kalanlara ALlah sabır versin

Bu arkadaşımızın hikayesini okuyup üzülmüştük. İkinci bir üzücü haber iyi olmadı :pale: Allah rahmet eylesin.

GKN

Hatırlıyorum Gökmeni...Allah rahmet eylesin çok üzüldüm..

of of bu haberleri gördükçe içim parçalanıyor korkuyorum her defasında motora binmeye:pale: Aynı olmasada benimde bi öğrencim var benzer durumda 15 yaşında motosiklette trafik kazası geçirmiş belden aşağısı tutmuyor parmakları tutmuyor 4 senedir kendini eve kapatmış bu yüzden şimdi bütün çarşambalarımı ona ayırıyorum tekrar hayata kazandırmak için motosiklet üzerine konuşuyoruz iyileşsem yine binerim dio böylede bi illet işte... Allah rahmet eylesin...

Allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağolsun. ne zamandır foruma girmiyordum, şu haberle hevesim kaçtı yine. 9 yıl çekmek ne demektir ya!
bunu söylemek de çok zor geliyor ama bazılarının dediği gibi belki de "kurtulmuştur."

Mutlu son!? olmus onun icin.

Allah rahmet eylesin.Ailesine sabir diliyorum.

Onu bu hale getiren yillarca aci cekmesine ve sonunda olumune sebeb olan kisiyide Allah a havale ediyorum annesinden emdigi sut dahi helal olmaz insallah.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
brşey diyemiyorum. hikaye zaten buruktu.. Allah rahmet eylesin. Annesine de sabır diliyorum Allahtan. evlat acısı hiç bir şeye benzemez derler.

Allah rahmet eylesin,
bunca yıldır çektiği acıları son buldu diye teselli edebiliriz ancak kendimizi :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar