İzmir'den Arap Kadri de aranızda

merhaba arkadaslar ben izmirden mustafa. bir vstorm dl 650 kullanıcısıyım. İzmir de motosiklet.net teki arkadaşlarımın önerisi ile sitenize üye oldum. Motosiklet kardeşliğine gönül vermiş birisi olarak yeni arkadaşlarla tanışmaktan büyük keyif alacağım. Görüşmek üzere diyeceğim ama zaten çoğu zaman görüşüyoruz. artık bende sizlerleyim.

e e hani hoşgeldin yok mu?

oooooo kimler gelmiş kimler. mustafa abicim seni burda gördüm ya su mübarek kandil günü acaip sevindim.

arkadaşlar mustafa abimiz kendisinin de dediği gibi tam bir motosiklet kardeşliği örneğidir. kendisiyle ilk tanışmamızdan bir hafta sonra ben ameliyat olmuştum ve hiç üşenmemiş çıkmış beni ziyarete gelmişti. ya bir haftalık bir muhabbetimiz olmasına ragmen beni ziyaret etmesi çok duygulandırmıştı beni.

Daha sonra Kamberhanım erhan kardeşimizin kasazında 24 saat benle beraber hastane kapısında beklemiş hatta gelen insanlara evini açmıştı. (şu mübarek günde erhanımı da andık ya allah gani gani rahmet eylesin)

dediğim gibi kendisi can bir insandır.

arabım benim kadrim deli mustafa abim. aramıza hoşgeldin.

Hoşgeldin :rendeer:

benimd e icq'daki nickim Utanmaz Adam'dı :) Oğuz Aral'ı saygıyla anıyorum...

ya abi keşke aquadan önce hoşgelseydin, e hani meşhur arap kadri mayosu hesabı, :)

merhaba arkadaslar ben izmirden mustafa. bir vstorm dl 650 kullanıcısıyım. İzmir de motosiklet.net teki arkadaşlarımın önerisi ile sitenize üye oldum. Motosiklet kardeşliğine gönül vermiş birisi olarak yeni arkadaşlarla tanışmaktan büyük keyif alacağım. Görüşmek üzere diyeceğim ama zaten çoğu zaman görüşüyoruz. artık bende sizlerleyim.

e e hani hoşgeldin yok mu?

Hoşgeldin dostum...selamlar saygılar...:rendeer:

bi saat önce arapkadri abiyle inciraltında karşılaştık ve tanıştık.

seninle, yenge ablayla ve motorunla tanıştığıma harbiden memnun oldum.

arap kadri abicim yengeye de hosgeldin demek lazım küser bana sonra.

manyaaak yengem benim öpüyorum seni kocaman.

seviyorum lan sizi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar