İzmir'de Kaza (Kasksız Olduğu Söyleniyor)

allah rahmet eylesin İncialtı yolu-hava için kask takmama-aşırı hız söylenicek çok fazla bişey yok...

Allah yakınlarına sabır versin...

allah sabır versin geride kalanlara.. cok zor :((( kazadan beladan uzak sürüşler inş. herkeze

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Üzüldüm..... Ben de dahil olmak üzere gaza gelinen çok tehlikeli bir yol.... Bilhassa sulama işini yola yapıyorlar...

Allah rahmet eylesin...:pale:

Üzüldüm..... Ben de dahil olmak üzere gaza gelinen çok tehlikeli bir yol.... Bilhassa sulama işini yola yapıyorlar...

Allah rahmet eylesin...:pale:

Sen daha uzun yaşayacaksın Alptunay.
O kesimde her çim sulama sonrası asfalt da adeta yıkanıyor.Kuru havalarda bilakis akşamları yolun kuru olduğuna inananlar ıslak viraja geldiğinde ecel teri döküyor....

Motor delisinde yazanlara göre adam motor kullanmayı bilmiyormuş , alkollü ve kasksızmış. Arkadaşından ısrarla motoru almış . Şahıs da daha 10 dk geçmeden kaza yapıp vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Büyük sorumsuzluk. Nasıl bir aptal bu durumdaki kişiye motor verir.

Aşağıdaki cümleler m.d. forumundaki didem21 adlı kullanıcıya aittir .
"Sezgin beni 10 yıllık arkadaşımdı. Motor kullanmasını bilmezdi.( 1- 2 kere binmekle öğrenilen birşey olsaydı....! ) Arkadaşından binbir ricayla aldığı motorla alkollü bir şekilde yapmış kazayı. Üstelik arkadaşının kask tak mutlaka uyarısını göz ardı ederek.
Mekanın cennet olsun SEZGİN OKKERMAN!
__________________"

Son düzenleme:
evey olayı bnde dün gördüm
sürücüde kask yokmuş zaten ortada da yokmuş yola fırlayan kask falan
arkadaki arkadaşınında bacağı kırılmış sadece
görenler başka bi motorla yarıştığını söylemişler falan ama bnce öyle bişey yok
olsaydı heralde dönüp ilk onlar yardım ederdi
keşke ölmeseydi be...

öfff ya öfff dün inciraltındayıdm ve cok kötü bi yagmur vardı kazayı görmedim ama yaptıgı mevkiden gectim öf ya Allah RAhmet eylesin

allah rahmet eylesin.. dostlarnında bası sagolsun, güvenlik tedbirlerini almadan bu aletlere binmemeliyiz arkadaşlarım. aksinde sonucu ölüme kadar gidiyor .

sezgin ilk okuldan arkadaşım Allah rahmet eylesin.

ayriyetten bizim mhalleden. Hatay'da oturuyordu. araba meraklısı idi. aşırı hız yapardı.

motosiklet kullanmayı bilmezdi.

ogünde tuncay'ın motosikletini ben kullanıcam diye tutturmuş. alkolde var tabiki..

viraja gelince tecrübe olmadığı için virajı dönemeyip ağaca vurdukları an boynu kırılıp vefat ediyor..

Tuncay'ın bacakları kırık. hastanede..

Sezgin defnedildi..

Allah rahmet eylesin.. Ölümün hayırlısını versin derler..

Geride kalanlara sabır versin..

Allah rahmet eylesin..işte hiç hafife alınacak birşey değil motorculuk..kaportan yok..en basit kaza da bile hayati tehliken var..heran gaza gelebiliyosun..ve en önemlisi ikinci bir şans yok..

Kaskla ilgil bir anım var,yanımda gitmekte ola bir araba aniden makas yapmaya karar vermiş ve bana yan bir şekilde çarpmıştı.bana 3 kaburgaya maalolmuştu, bu topiği ilgilendiren ise yol kenarında kalın ve sert çalılıkların içinde motorla beraber balıklama dalmıştım.kafamda kask vardı ve kaskın vizörü bırakın çiziği çentik çentik olmuştu diken ve dallardan.kask olmasaydı kör olacaktım belkide.o kazadan sonra kaskın önemini bir kere daha anlamıştım.birde gürültülü egzostun bazen gerçekten işe yarayabileceğini:pale:
arkadaşa Allah Rahmet eylesin.yaralı arkadaşada şifa dilerim.
VaScO1925
başın sağolsun.kullanmayı bilmeyen adama hemde alkollüyken motor vermek.mantık dışı.

Son düzenleme:
Her zaman korumalarımızı takmamız gerektiğini işte bir kere daha görüyoruz, Kask öyle bir dostturki bizler için ve aynı zamanda çokta kritiktir bizi sadece 1 kere koruyabilir ve onun ne zaman olacağını hiç bilemeyiz ... Arkadaşlar lütfen korumalarımızı amaçları doğrultusunda kullanalım mutlaka . Vefat eden arkadaşımıza Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı Hastanede olan diğer arkadaşımızada acil şifalar dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar