İzmir'de Kaza (Kasksız Olduğu Söyleniyor)

Kaza gece saat 02.00 cıvarında oldu 15 dk sonra bende arkadaslarımla olay yerındeydım. Kendım gormedım ama vefat eden arkadasımızda kask yokmuş görenler o şekilde soyledı.

Allah rahmet eylesın demekten başka bırsey gelmıyor elden.... :(

Kazanın haberi:

25 Ekim 2009 Pazar

İnciraltı’nda kaza: 1 ölü

İnciraltı semtinden Konak yönüne gitmekte olan motorsiklet yoldan çıkarak refüjlere sürüklendi. Kazada bir kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

İZMİR - İzmir'de meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
İnciraltı semtinden Konak yönüne gitmekte olan Mehmet Sezgin Okçerman'ın (25) kullandığı 35 CBR 30 plakalı motosiklet, yoldan çıkarak refüjdeki ağaca çarptı.

Kazada, Okçerman olay yerinde hayatını kaybetti.

Motosiklette bulunan Tuncay Bostan ise yaralandı. Bostan, Dokuz Eylül Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

alındıtıdır...Allah rahmet eylesin...

Son düzenleme:
Ölen kardeşimize Allah rahmet eylesin ... yaralı kardeşimize Allah acil şifalar ihsan eylesin ... tüm yakınlarına metanet diliyorum ... çok yazık olmuş :pale:

üzülüyorum bu haberlere olanları biliyoruz olacakları görebiliyoruz ne olur korumasız çıkmayın artık. bunun havalı bir yanı yok arkadaşımıza tanrıdan rahmet diliyorum ve burda hala korumasz şekilde motorsiklet kullanan bana birşey olmazcılar varsa ders almalarını istiyorum :(:(

Moderatör (forrap)
Gece tam da o saatlerde oradaydım,yalnız ağaçlı yoldan köprü üzerinden dönüş yaptım.Bu kaza sanırım Turkuaz yolu üzerinde olmuş,fotoğraflardan öyle anlaşılıyor,o yüzden görmedim kazayı.Bilenler bilir o yolda maalesef fazla gaza gelip hızlı sürenler,hava için kask takmayanlar çok oluyor.

Allah rahmet eylesin..
Yakınlarına dayanma gücü versin.

Son düzenleme:
allah ölen kişiye rahmet yakınlarına dayanma gücü versin.

Allah rahmet eylesin:pale: yaralı kardeşimize de şifalar versin kimki acaba? formumuz üyesimiki?

ofc

Malesef Turkuaz yolunda gösteriş için süratli gidenler , Kask takmayan motosikletliler olabiliyor. Bu arkadaşımızda keşke kask'ını taksaydı da aramızda olabilseydi :pale:

Allah rahmet etsin. Bu olaylarda inanıyorum ki tüm motosikletçi arkadaşlar bu acıları yüreklerinde hissediyorlar. Hepimizin başı sağolsun..

Mersin İl Temsilcisi
başımız sağolsun ve zaten de sağ...
kask takın, başınız sağolsun ;)

Evet fotoğraftan da anladığım kadarıyla Turkuaz yolu, çok üzücü. Eğer Kask yoksa çok daha üzücü. Arkadaşa Allah rahmet eylesin. Yaralı arkadaş umarım iyidir. Aslında bu tür kazalar o kadar fazla ki haberlerde sadece her 10 kazadan birini duyuyoruz.

LÜTFEN KASKLARINIZI TAKINIZ. MOTOR İÇİN AZ PARA AYIRMIŞ OLSANIZ BİLE, KASKINIZ KALİTELİ OLSUN, ÇÜNKÜ O SİZİN KAPORTANIZ.

Allah rahmet eylesin.. Kask kullanmamak kazalarda ölümü arttırıyor..

o yol cok berbat virajlar birden geliyor ve karşı şerit ile resmen burun buruna bile gelebiliyorsunuz.

Allah rahmet eylesin :salut:

ALLAH RAHMET EYLESİN ailesine yakınlarına sabır versin elimizden başka bişey gelmiyor :pr:

Allah Rahmet eylesin....Hep aynı nedenler? Hız ve kask yok...daha bilinçli olamamız gerekiyor artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar