izmirde evlenme teklifi...

boğaz köprüsü benimde aklıma geldi ama o şekilde değil.
şeritleri kaplayacak kadar arabayla yanyana gidip köprüyü kapatıcaksın ve mümkün olan en kısa sürede yola çıkıp evlenme teklifini ediceksin. hızlı olmazsan ya trafikte bekleyenlerden sopa gelir yada polis gözaltına alır:D

boğaz köprüsü benimde aklıma geldi ama o şekilde değil.
şeritleri kaplayacak kadar arabayla yanyana gidip köprüyü kapatıcaksın ve mümkün olan en kısa sürede yola çıkıp evlenme teklifini ediceksin. hızlı olmazsan ya trafikte bekleyenlerden sopa gelir yada polis gözaltına alır:D

Güzel olur ama bekleyeni acil işi olanı hastası kalp krizi geçireni gibi ihtimaller olduğu için biraz sıkıntılı olur bence :)
gerçi bizim hatunlar zor beğenirler ya ne yapsan yaranamazsın

Issız bir yerde çadır madır olayına girip uygun zamanda teklif yapılabilir.

Siz geç kalmışsınız ben 14 ünde evleniyorum. :cherry:
Evlenme teklifim jetski üzerinde oldu :cherry:

bpk

Denizin altında et hayır daha erken falan derse tamam akşam yicez zaten yemeği dersin ne falan derken ne evliliği canım daha var akşam yemeğini sordum sana dersin .

Merhabalar,

Ben istanbulda evlenme tekliflerine gidiyorum, kemancıyım :) MT üyelerine indirimlidir. Haberiniz olsun.

Merhabalar,

Ben istanbulda evlenme tekliflerine gidiyorum, kemancıyım :) MT üyelerine indirimlidir. Haberiniz olsun.

Ah neden izmirde değilsin :( peki gerçekten izmirde eşi dostu olan varmı kemancı bulabilecek ? planda ufaktan değişti... kordona herhangi birşey için gidilecek yada gezmeye, sonra bir fayton kiralanacak, sonra daha önceden anlaşılmış kemancı 100-200 mt sonra faytonu durdurup binecek, sonra tamam işte...yanlız bide yanımızda kameraya alacak birileri olursa on numara olur :) sonrada daha önceden hazırlatılmış pastayı yemek için özsüte gidilecek :)... işte bunların olması için sadece keman kısmı eksik... bu konuda bir yardımcı olun, dilemeyin benden ne dilemesseniz :D

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hanıma sordum "ben sana evlenme teklif ettim mi?" diye
hayır dedi
"babanlara söyle seni istemeye gelecem" demişim
işine yararsa artık

kadınların beklentilerini yükseltmeyin :farao:
sonra bizim gibi geniş adamlar zor durumda kalıyor :bounce:

hocam madem izmirdesin üzme de biliyorsan eğer ( ki su nasıl bilmiyorum ) deniz kenarında gezerken ayağın kaysın denize düş boğuluyor gibi yap daha sonra da arkadaşların seni sudan çıkarırken sende suyun altında yüzüğünü çıkarır yenge hanıma uzatırsın :joker:

F54

Sms ile evlenme teklifi mi olur yahu :santa:
kiraz sen daha bekarsın senin evlenme zamanında bunları bulabilirsen şükret:queen:
çünkü senin zamanın gelince sende bi koca buldum diye sevinirken evlenme teklifinin pek te önemsiz olduğunu düşüneceksin:p

bence ilk önce güzel bir yerde yemek yiyin daha sonra ise deniz kenarıma gidin ve orada evlenme teklifi et
bende evlenme teklifini faceden edeyim bari
:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar