izmirde evlenme teklifi...

heyecan dorukta :) izmirde, eylül 10-15 arasında yapmayı planladığım evlenme teklifi için fikir almak istiyorum. yapacağım teklifin herkesin içinde olmasına gerek yok. sadece güzel bir mekan ve yaratıcı fikirler. izmirde olan arkadaşlarımla beraber yapabileceğimiz birşeyde olabilir.şimdiden fikir veren arkadaşlara teşekkürler...

ben evinin yakınına gidip..5 şişe kolonyayı yola döküp...Kalp şeklinde ama..telefon edip..cama çıkmasını söyleyip.."ay" çok güzel görünuyor diye cama çıkartıp, o kalp şeklinde kolonyayı ateşe vermiştim..öylece yanarken o şaşkınlıkta benimle evlenirmisin demiştim..güzel olmuştu..ben bile şaşırdım kendime :)

onun evi bunun için çok müsaitti sen ne yaparsın bilmem..

Allah yardımcın olsun :)

bende açıkçası kordonda bir fayton kiralamayı düşünüyorum, turu tamamlayıp indiğimiz yerde de sadece bir kemancı. .. ama kemancıyı izmirde nasıl ayarlıcam mesela, onu bulamadım ?? sonrada alsancakta özsüte götürüp daha önceden hazırlattığım özel bir pastayla kutlamak... nasıl :) ??

banada tavsiye lazım. gittik babasından istedik, söz yaptık, nişan yaptık hala evlenme teklifi istiyor:)

Köprüyü gecene kadar ne istiyorsa yap ;) evlenince yapma ipler kaçar valla alamazsında geriye.:cat:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
çok kalabalık bir ortamda bagırarak teklif edeceksin...
sen teklifi yaptıkdan sonra önceden sağa sola gizlenmiş motorcu arkadaşlar özellikle ss ciler..hemen çıkacak meydana...
etrafınızı çevirecekler verecekler gazı... sonra rahatsız olanlar sizi bi güzel dövecekler...
ömür boyu unutulmaz bir anı olur... :queen::queen::queen:

cnk1w.jpg

Süpriz bir evlenme teklifi yaptım.. İzmir de kemancıyı nereden bulursun muamma ama işin gerçekten zor Çünkü Kadınları memnun etmek Çok zor :)

Allah yardımcın olsun.. Ama Fayton düşüncesi güzelmiş, ama baştan işi çözer bence Daha ani olmasını istiyorsan farklı bişiler düşün aklıma gelirse paylaşırım..

Mersin İl Temsilcisi
maça götür, stad taraftar grubunu ayarla... benim amcaoğlu öyle yapmış....
trt de bile çıkmış...

motorcuları topla herkes evin önünde dip gaz yapsın mahalle ayağa kalksın... herkesin önünde haykır.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

maça götür, stad taraftar grubunu ayarla... benim amcaoğlu öyle yapmış....
trt de bile çıkmış...

buda süper.....

bende açıkçası kordonda bir fayton kiralamayı düşünüyorum, turu tamamlayıp indiğimiz yerde de sadece bir kemancı. .. ama kemancıyı izmirde nasıl ayarlıcam mesela, onu bulamadım ?? sonrada alsancakta özsüte götürüp daha önceden hazırlattığım özel bir pastayla kutlamak... nasıl :) ??

izmirde kemancıdan kolay ne var..bi sürü cingenden illaki vardır keman çalan...:)

bpk

Sevdiği bir grubun konserine götür ama bir şekilde iletişim kur ve evlenme teklifi edeceğinden bahset o gruba . Bir ara yanından kaybol sahneye çık ve mikrofonla insanların önünde haykır :) Sahneye çağır öp tut elinden götür nikah masasına bas imzayı sonra masaj yaptır kendine çünkü sonrası ben bilmem beyim bilir olcak :)

F54

beyler ben sadece sms attım o kadar bence bu kadar ince düşünmeyin:p
yoksa ocağınıza incir ağacı diker:pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayvalığa götür.Zaten yakın sayılır.Şeytan sofrasına götür.Güneşin batışıyla kemancı eşliğinde evlenme teklif et.Nasıl fikir ama?Şeytanın bile aklına gelmez.

bpk

Yada al İstanbul'a gel çık boğaz köprüsüne evlen lan benimle diye bağır kameralar gelsin televizyona da çıkarsınız . Polis gelir , polisten istekte bulun kemancı bulup getirsinler sana onun eşliğinde söyle kabul edincede polis baya oyalar seni ama olsun değer yani :)

evlendikten 15 yıl sonra pişman olucan o kadar değer vermeye gerek yok

Yada al İstanbul'a gel çık boğaz köprüsüne evlen lan benimle diye bağır kameralar gelsin televizyona da çıkarsınız . Polis gelir , polisten istekte bulun kemancı bulup getirsinler sana onun eşliğinde söyle kabul edincede polis baya oyalar seni ama olsun değer yani :)

Bu iş tutmaz arkadaş :D sonra evlenemezler uzun bir süre teklif etse bile :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar