İzmir'de ekipman satın alacağım

Selamlar Arkadaşlar,

Yarın akşam üzerime eşime Kask, mont, pantolon gibi motosiklet ekipmanlar alacağım. Tavsiye edeceğiniz hesaplı ve kaliteli ürünler barındıran mağaza var mıdır?

Motosikleti
D400
Ben Durt mağazından almıştım ceketi sitesine bakabilirsiniz o da iyidir.

ACT'nin dediklerinde hepsini zaten bulabilirsiniz, güzel yerler.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Telefondan ayak üstü yazmıştım, daha detaylı açıklayayım.
Riderdenimden pantalon'larımı alıyorum. Başka ithal marka pantalonlarımda var ama kot tarzı giyip en günlük giyebildiğim ürünler riderdenimde Ceket falanda var. Ama ceketlerini hiç kullanmadım. En uygun fiyatlı ürünlei burada bulursunuz.
Shoei Ls2 Revit Premier gibi markaları Motostop'ta bulabilirsiniz
Dainse Agv Arai Schubert Ergür'de bulunur.
Hjc Tucano urbano vb daha uygun fiyatlı ürünleri Motorcu Göçmende bulmak mümkün.

Birde sonra aklıma geldi, VIP moto var. Onda da çok çeşitli ürünler var. Hepsi birbirine yakın.

Riderdenimden pantalon'larımı alıyorum. Başka ithal marka pantalonlarımda var ama kot tarzı giyip en günlük giyebildiğim ürünler riderdenimde Ceket falanda var. Ama ceketlerini hiç kullanmadım. En uygun fiyatlı ürünlei burada bulursunuz.
Hjc Tucano urbano vb daha uygun fiyatlı ürünleri Motorcu Göçmende bulmak mümkün.

Birde sonra aklıma geldi, VIP moto var. Onda da çok çeşitli ürünler var. Hepsi birbirine yakın.
Hepsi Kahramanlar'da değil mi?

Motosikleti
Ns200 15"

Riderdenim'in file ceketi var ve pantolonundan çok daha uzun ömürlüdür.

Hemen hemen hergün kuryelik için giydim, sol bileğimde dikiş atmaları ve renk solma haricinde bir sıkıntısı yok, korumaları biraz yıprandı ama pantolonun korumaları ile birebir aynılar.

ben genelde temizekipman dan alıyorum..bornova ve menemen de şubeleri var...

Motosikleti
D400
oradaki bazı firmaların online satış stok sorgulaması var

gitmeden bakmanda da fayda var

Evet arkadaşlar bütçemiz yettiğince ekipmanımızı dizdik. Riderdenimden 2 pantolon 2 mont motorcu göçmenden 1 kask ve 1 eldiven alarak eşiminde bütün ekipmanı tamamladık. Herkese yardımlarından dolayı teşekkürler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Evet arkadaşlar bütçemiz yettiğince ekipmanımızı dizdik. Riderdenimden 2 pantolon 2 mont motorcu göçmenden 1 kask ve 1 eldiven alarak eşiminde bütün ekipmanı tamamladık. Herkese yardımlarından dolayı teşekkürler.
Hayırlı olsun.
Eşin ekipmanlarını tamamlayıp birlikte gezmeye başlayınca eş "interkom diye bir şey varmış, biz de alalım" demeye başlar aman dikkat. Ben şimdilik sallıyorum ama kışın yurtdışına çıkınca hiç kaçarı yok mecburen alıcam.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun.
Eşin ekipmanlarını tamamlayıp birlikte gezmeye başlayınca eş "interkom diye bir şey varmış, biz de alalım" demeye başlar aman dikkat. Ben şimdilik sallıyorum ama kışın yurtdışına çıkınca hiç kaçarı yok mecburen alıcam.
Yarın sipariş vereceğim çünkü benim kaskta var. Ona almazsam olmaz. İşin sonunda dayak yemek de var.

Motosikleti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yarın sipariş vereceğim çünkü benim kaskta var. Ona almazsam olmaz. İşin sonunda dayak yemek de var.
Bana bir arkadaşım motorunu satınca kendi interkomunu hediye etmişti, eşimin kaskına taktım müzik falan dinler yolda canı sıkılmasın diye, sen de al diyor şimdi. Çok ısrar etmesin hemen al demesin diye Sena ve Cardo'nun fiyatlarını gösterdim, yurtdışından alırız dedi bu yaz şimdilik rahatım. :)

Evet arkadaşlar, eşime aldığımız ekipmanlar ile bu gün ilk birlikte turumuzu yaptık. Yaklaşık 1saatlik bir tur oldu. Arada durup alış veriş yaptık. Sonrasında tekrar yola çıkıp eve döndük. Gayet olumlu tepki aldım. Haftaya pazar İzmir turu yapacağız. (y)

Motosikleti
Evet arkadaşlar, eşime aldığımız ekipmanlar ile bu gün ilk birlikte turumuzu yaptık. Yaklaşık 1saatlik bir tur oldu. Arada durup alış veriş yaptık. Sonrasında tekrar yola çıkıp eve döndük. Gayet olumlu tepki aldım. Haftaya pazar İzmir turu yapacağız. (y)
Eşle motosikletle gezmenin en güzel yanlarından biri de fazla alışveriş yapamıyor taşıyacak yer yok diye. :)

Hadi hayırlısı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tomiyede mobilet ayarlayalım beraber turlayalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar