Hepsi Kahramanlar'da değil mi?Telefondan ayak üstü yazmıştım, daha detaylı açıklayayım.
Riderdenimden pantalon'larımı alıyorum. Başka ithal marka pantalonlarımda var ama kot tarzı giyip en günlük giyebildiğim ürünler riderdenimde Ceket falanda var. Ama ceketlerini hiç kullanmadım. En uygun fiyatlı ürünlei burada bulursunuz.
Shoei Ls2 Revit Premier gibi markaları Motostop'ta bulabilirsiniz
Dainse Agv Arai Schubert Ergür'de bulunur.
Hjc Tucano urbano vb daha uygun fiyatlı ürünleri Motorcu Göçmende bulmak mümkün.
Birde sonra aklıma geldi, VIP moto var. Onda da çok çeşitli ürünler var. Hepsi birbirine yakın.
Evet hepsi kahramanlarda. Hepsi birbirine yakın ve yürüme mesafesinde.Hepsi Kahramanlar'da değil mi?
motorcu azizSelamlar Arkadaşlar,
Yarın akşam üzerime eşime Kask, mont, pantolon gibi motosiklet ekipmanlar alacağım. Tavsiye edeceğiniz hesaplı ve kaliteli ürünler barındıran mağaza var mıdır?
Riderdenim'in file ceketi var ve pantolonundan çok daha uzun ömürlüdür.Telefondan ayak üstü yazmıştım, daha detaylı açıklayayım.
Riderdenimden pantalon'larımı alıyorum. Başka ithal marka pantalonlarımda var ama kot tarzı giyip en günlük giyebildiğim ürünler riderdenimde Ceket falanda var. Ama ceketlerini hiç kullanmadım. En uygun fiyatlı ürünlei burada bulursunuz.
Shoei Ls2 Revit Premier gibi markaları Motostop'ta bulabilirsiniz
Dainse Agv Arai Schubert Ergür'de bulunur.
Hjc Tucano urbano vb daha uygun fiyatlı ürünleri Motorcu Göçmende bulmak mümkün.
Birde sonra aklıma geldi, VIP moto var. Onda da çok çeşitli ürünler var. Hepsi birbirine yakın.
Hayırlı olsun.Evet arkadaşlar bütçemiz yettiğince ekipmanımızı dizdik. Riderdenimden 2 pantolon 2 mont motorcu göçmenden 1 kask ve 1 eldiven alarak eşiminde bütün ekipmanı tamamladık. Herkese yardımlarından dolayı teşekkürler.
Yarın sipariş vereceğim çünkü benim kaskta var. Ona almazsam olmaz. İşin sonunda dayak yemek de var.Hayırlı olsun.
Eşin ekipmanlarını tamamlayıp birlikte gezmeye başlayınca eş "interkom diye bir şey varmış, biz de alalım" demeye başlar aman dikkat. Ben şimdilik sallıyorum ama kışın yurtdışına çıkınca hiç kaçarı yok mecburen alıcam.
Bana bir arkadaşım motorunu satınca kendi interkomunu hediye etmişti, eşimin kaskına taktım müzik falan dinler yolda canı sıkılmasın diye, sen de al diyor şimdi. Çok ısrar etmesin hemen al demesin diye Sena ve Cardo'nun fiyatlarını gösterdim, yurtdışından alırız dedi bu yaz şimdilik rahatım.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yarın sipariş vereceğim çünkü benim kaskta var. Ona almazsam olmaz. İşin sonunda dayak yemek de var.
Eşle motosikletle gezmenin en güzel yanlarından biri de fazla alışveriş yapamıyor taşıyacak yer yok diye.Evet arkadaşlar, eşime aldığımız ekipmanlar ile bu gün ilk birlikte turumuzu yaptık. Yaklaşık 1saatlik bir tur oldu. Arada durup alış veriş yaptık. Sonrasında tekrar yola çıkıp eve döndük. Gayet olumlu tepki aldım. Haftaya pazar İzmir turu yapacağız.![]()
Tomiyede mobilet ayarlayalım beraber turlayalımEvet arkadaşlar, eşime aldığımız ekipmanlar ile bu gün ilk birlikte turumuzu yaptık. Yaklaşık 1saatlik bir tur oldu. Arada durup alış veriş yaptık. Sonrasında tekrar yola çıkıp eve döndük. Gayet olumlu tepki aldım. Haftaya pazar İzmir turu yapacağız.![]()
Sağ ol, var olTommygun istedikten sonra ona kendi motorunu ödünç verecek pek çok arkadaş var bu forumda. Ben de dahil. Mobilete gerek kalmaz diye düşünüyorum.
Daha da tehlikeli. Bu durumda esiniz hafif ama pahali ürünlere yönelebilir.Eşle motosikletle gezmenin en güzel yanlarından biri de fazla alışveriş yapamıyor taşıyacak yer yok diye.
Hadi hayırlısı.